How Google Works – menarik untuk diketahui

Salam 1Malaysia, ketika ini aku berada di Sumatera untuk tujuan survey peluang perniagaan. Mata tak boleh lelap kerana gembira setelah pasukan kesayangan aku Netherlands berjaya menewaskan Brazil. Itulah orang kata bola JABULANI ni bulat, apabila 2 pasukan gergasi bertemu yang banyak buat kesilapan akan tewas. Maka dengan ini hanya tinggal 4 pasukan pilihan blogger yang masih bertarung untuk juara FIFA worldcup 2010.

Sambil menonton perlawanan Uruguay vs Ghana aku terjumpa info dari blog Alltop.com yang bertajuk How Google Works yang rasanya patut aku kongsikan dengan teman-teman. Untuk lebih jelas sila klik gambarajah di bawah. Kalau rajin tolong re tweet seberapa banyak yang boleh untuk kongsi ILMU yang baik ini.

Info from PPCBLOG.COM

[ad#advertlets336]

216 Comments

  1. Pingback: IMCurtain.com
      1. @denaihati, maklumlah. di kampung tiada internet. broadband pula kena block. sekarang baru dapat online. itupun ada masalah ip address pula. tak boleh update blog.
        Curahan rasa mohdisa @ ..Cuti Cuti MalaysiaMy Profile

        1. @Bang Iwan, Tak nak la buat prediksi.. nanti tidak mengena.. Bang Iwan hari tu buat prediksi Brazil akan mara, tapi Germany pula mara.. heh

  2. Bagus juga maklumat macam ni.. sungguh ajaib, proses yang agak panjang tapi tak sampai sesaat benda ni terjadi apabila pengguna membuat carian. Adakah enjin carian yahoo dan yang lain pun mempunyai proses yang sama seperti ni?
    Curahan rasa Steward John @ ..Ip Man- The legend is bornMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!