Contest Weblog Popular 1Malaysia Dilanjutkan

Spread the love

Undian untuk “Adakah ANDA setuju Contest Weblog Popular 1Malaysia dilanjutkan sehingga 31 Okt 2009” tamat tepat jam 11.59 PM 30 Sept 2009. Terima kasih kepada semua teman-teman yang bantu mempromosi Undian ini. Terima kasih juga kepada 56 pengundi yang telah mengundi dan juga yang telah memberi komen pro dan kontra.

Hasil daripada undian adalah 38 pengundi setuju untuk dilanjutkan dan 18 pengundi tidak bersetuju untuk dilanjutkan. Penganjur dan Penaja telah bersetuju untuk membuat keputusan berdasarkan keputusan undian yang dibuat. Berdasar keputusan undian majoriti teman-teman blogger mengundi supaya contest Weblog Popular 1Malaysia dilanjutkan sehingga 31 Oktober 2009.

Penganjur juga akan mengumumkan beberapa tambahan hadiah supaya contest Weblog Popular 1Malaysia menjadi lebih menarik dan lebih ramai yang boleh menang hadiah.Tunggukan pengumumannya dalam tempoh 1-2 hari lagi. Teruskan mempromosi contest Weblog Popular 1Malaysia.

Untuk join contest klik @ Contest Weblog Popular 1Malaysia

Iklan : Cubalah keberkesanan MINYAK DARA HABBATUS SAUDA kami yang diproses dari perahan pertama menggunakan ORGANIC COLD PRESS serta dikawal mutu pengeluarannya sila klik @ PESANAN dan kepada yang nak jadi agen klik @ Rakan Usahawan SaudaCare atau sms dengan menaip ANSAR INFO hantar ke 36553.

~Terima Kasih~

Spread the love

20 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!