FIFA #Worldcup 2010,#Astrobplayer dan TV LCD 42″ ada apa dengannya?

Salam 1Malaysia, demam FIFA Worldcup 2010 semakin panas dan sudah masuk ke pusingan kalah mati. Semua peminat Worldcup tertunggu-tunggu setiap perlawanan yang akan disiarkan secara lansung di Astro. Selain menonton TV peminat juga boleh menonton keseluruhan 64 perlawanan FIFA Worldcup 2010 yang mendebarkan secara online dan mobile menerusi Astro B.player. Memang bestlah Astro B.player ni kerana kita dapat menonton kesemua perlawan yang hebat walau di mana kita berada.

Contest pilih juara Piala Dunia 2010 yang dianjurkan Denaihati sudah ditutup. Contest yang menawarkan hadiah berjumlah RM1000.00 telah mendapat sambutan yang sungguh menggalakkan. Kepada teman-teman yang tidak sempat untuk menyertai contest tersebut ada lagi satu peluang untuk memenang hadiah yang lebih HEBAT  yang disediakan oleh Astro.com.my.

Berikut adalah hadiah yang disediakan untuk pemenang :

Round of 16  (June 29th –  July 1st) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Quarter-Finals  (July 2th  – July 5th) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Semi-Finals (July 6th – July 9th) : 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

3rd & 4th Placing & Final (July 11th – July 12th) : 1 x 42″ LCD TV, 1 x Laptop dan 6 x RM 100 Movie Voucher

Untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini tidaklah susah sangat. Apa perlu teman-teman lakukan adalah seperti berikut :

  1. Daftar di www.astro.com.my
  2. Daftar akaun twitter dan follow @astrobplayer
  3. Saksikan perlawanan FIFA Worldcup 2010 melalui Astro B.player
  4. Kongsikan pelawnan yang anda saksikan melalui twitter dengan disertai hashtag #astrobplayer.
  5. Sila terus ke http://bit.ly/astrobplayer untuk mengetahui cara-cara menyertai contest lebih detail.

Jangan lepaskan peluang HEBAT yang disediakan oleh Astro.com.my. Jika contest di Denaihati teman-teman perlu memilih juara tetapi untuk contest Astro B.player teman-teman hanya perlu tweet sebanyak mungkin. Jika Astro suka dengan tweet maka teman-teman berpeluang memenangi hadiah yang hebat. Bayangkan jika anda berjaya membawa pulang TV LCD 42″…bayangkan jadi jangan berlengah lagi sambil menyolong Brazil, Argentina, Germany, Sepanyol atau Netherlands joom terus daftar di http://bit.ly/astrobplayer.

[ad#advertlets336]

136 Comments

    1. @Kie-yu, daftar kat astro.com.my, daftar twitter kemudian follow twitter.com/astrobplayer kemudian tengok LIVE kat astrobplayer dan tweet tentang game yg kita tengok tu. Dalam tweet tu mesti ada #astrobplayer.

    1. @Azuan, bro ni bukan hanya untuk member astro je..ge je astro.com.my dan daftar untuk umum. Astrobplayer ni guna untuk online dan mobile (smart hp).

    1. @Steward John, kalau ikut daftar twitter @astrobplayer tu tak sampai 20 org pun yg daftar jadi peluang memang besar untuk team kita yg lebih faham ni…. jangan tewas sebelum berjuang bro….usaha usaha ushaha lain serah pada takdir.

        1. @Steward John, aku tak fikir ramai yg akan join kecuali mereka betul2 faham walaupun ada ramai follower jadi kita bagi team kita betul2 faham untuk sapu semua hadiah tu.

            1. @Steward John, betul tu kena tweet masa kita tengok LIVE #worldcup tu. Tweet yg palig kreatif akan dipilih utk menang hadiah.

  1. Pingback: IMCurtain.com

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!