Denaihati contest SEO

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 2011 blog Denaihati belum lagi menganjurkan contest SEO yang kerana satu sebab sahaja belum ada idea lain daripada yang lain. Contest SEO terakhir di blog Denaihati dengan keywords “Hidup Seorang Blogger” yang telah berjaya menarik ratusan peserta. Hasil paling positif daripada contest SEO adalah perkongsian ilmu SEO iaitu “Tips SEO dari pemenang” (Dah lama pulak tak nampak Maliq ni).

Baru-baru ini ketika blogwalking aku terjumpa contest SEO dengan keywords yang sangat teruja “Aku Anak Malaysia Merdeka“. Demi memeriahkan Malaysia #Merdeka54 aku tak fikir panjang terus buat entri khas ikut serta contest SEO ini. Tujuan bukanlah nak menang tetapi nak memeriahkan contest dan sambutan Kemerdekaan Malaysia.

Keputusan contest telah diumumkan dan blog Denaihati menang hadiah pertama itu Wang Tunai RM50.00 + Free 3000 Blogwalking + Bloglist.

Terima kasih kepada penganjur yang telah memilih blog Denaihati sebagai pemenang. Jom ramai-ramai kita singgah blog ini yang sarat dengan berbagai kisah terkini. Rugi sangat kalau kita tak terjah. Jooom ramai-ramai serbu

Blog Penganjur Contest SEO “Aku Anak Malaysia Merdeka”


Spread the love

115 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!