Denaihati berubah wajah .. ok ke?

Salam 1Malaysia, kalau Penjara Pudu roboh menyembah bumi untuk diubah menjadi pusat komersial yang bernilai tinggi. Denaihati juga berubah untuk menepati kehendak semasa bagi menambah nilai. Komen yang sering diterima adalah Denaihati ambil masa yang lama untuk loading terutama ketika line broadband tengah merapu. Tapi komen paling merisaukan adalah daripada Alexa.

Bila periksa speed di Blog/website speed test macam ok je. Walauapapun aku tak boleh syook sendiri. Komen dan feedback daripada visitors mesti aku dengar dan ambil tindakan kalau tidak pasti diaorang cabut lari pergi blog lain yang lebih pantas. Jadi ingat kawan-kawan jangan lupa check speed blog tu ya.

Banyak sungguh jasa Grunge Style Themes yang menjadi permulaan dunia wordpress untuk Denaihati.com.

Setelah survey lebih daripada 2 minggu akhirnya aku berubah angin menggunakan Woothemes kalau tak silap sama dengan yang AzmanIshak.com gunakan.

Semuga Denaihati yang berubah wajah dengan themes baru ini dapat menyelesaikan masalah dasar yang berlaku di Denaihati.com. Komen dan cadangan dari teman-teman sangat dialu-alukan untuk menambah baik Denaihati.com.

361 Comments

    1. @wazy, Benda ni berbayar ker bro? atau pun free? Macam nak cuba juga.. tapi risau kalau free theme, nanti tak pasal2 pula jumpa “kembar” dekat tempat lain.

  1. wajah baru yg simple ttp sedap mata memandang..yg penting isinya yg memberi manfaat kepada pembacanya..

  2. series bro.. themes ni lebih selesa… ringan.. pas tu cepat load dan nampak ceria.

    by the way.. thansk for ping

        1. @Bang Iwan, Sebenarnya perkara sama juga menimpa dekat saya. Nasib baik connection hari ni bagus, load page pun cepat. Kiranya nak buat entry pula lepas ni yah.. baru berkesempatan.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!