Cadangkan HADIAH untuk contest baru.

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL akan melabuhkan tirainya tepat jam 11.59 pm 7/2/10. Alhamdulillah sambutan yang diterima sangat diluar dugaan. 140 blog telah ikut serta contest SEO yang pertama di rumah baru DENAIHATI.COM. Terima kasih kepada semua teman blogger yang telah membantu mempromosi contest dan sebagai tanda terima kasih semua link telah di tambah di BlogRoll (jika ada link yang tertinggal sila maklumkan).

Persaigan entri terbaik juga sangat menarik. Teman-teman masih ada beberapa jam lagi untuk memilih entri terbaik HIDUP BERANI UNTUK GAGAL diantara 28 yang tersenarai. Cepat jangan terliwat pilih segera entri pilihan ANDA @ HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

Secara tidak rasmi pasti sudah ramai yang mengetahui pemenang contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Peluang untuk ada perubahan pada ranking di masa kecederaan ini sangat kecil tetapi lansung tidak mustahil untuk berubah dengan izin ALLAH. Bakal pemenang sudah boleh merancang-rancang untuk buat apa dengan wang hadiah…jangan lupa belanja aku ya. Kan hadiah ni sponsor daripada DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

Seandainya aku nak buat contest yang lain, apa agaknya HADIAH yang ANDA inginkan?

~penGOMEL pertama~

Kuyie – Teratak Maya

84 Comments

  1. nampaknya aku takde rezeki dlm perlombaan HBUG ni. huhu.. tp tkpe la sebab yg dok kat rank teratas pun power2 dan semuanya do the right job.. bkn cam aku, buat pun hangat2 taek ayam je. huhu..

    pasal cadangan hadiah tu nk tgk jenis contest juga. tp klau bro nk buat contest berdasarkan hadiah, aku bg cadangan hadiah’nya berupa sebuah komputer riba atau lebih familiar dipanggil laptop 🙂
    .-= Azizwan´s last blog ..Minggu yang sungguh sibuk dan tak banyak masa untuk online =-.

    1. @Azizwan,

      Salam bro ape lak tkde rezeki site ko kan tersenarai dikelompok pemenang

      ko kan menang dekat google.com.my page dari malaysia

      No 2

      Entri terbaik tak pastilah siapa yg menang

  2. Terima kasih utk link di blog roll. Good luck utk semua … beberapa jam saja lagi.
    .-= Precious´s last blog ..Pilihlah Saya =-.

  3. Aku nak wang tunai. Sebab dengan wang tunai, pemenang dapat memenuhi keinganan sendiri yg pasti berbeza antara satu ngan yg lain.
    .-= Precious´s last blog ..Blanching Kupas Tomato =-.

  4. hampir ke penamat contest ni.
    tinggal beberapa jam ja lagi.
    cadangan utk hadiah contest akan datang :
    1. wang tunai
    2. blog review,banner
    3. melancong
    4. t-shirt hidup berani untuk gagal

  5. memeng di luar dugaan, aku yang menyertainya pun sgt teruja dengan contest ini. thanks atas contest yg dilaksanakan. memang menarik minat aku 100%. 🙂
    .-= mohdisa´s last blog ..Satu Emas Satu Perak Dua Gangsa =-.

      1. @denaihati, insyaAllah. dari contest ini jugalah aku belajar apa itu SEO secara lebih mendalam selain aku dapat pelajari apa yang dimaksudkan HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dari pelbagai sudut yang berbeza.
        .-= mohdisa´s last blog ..Satu Emas Satu Perak Dua Gangsa =-.

  6. Salam bro…

    hmm kalau ade contest baru yg berkaitan seo sy join lagi …dan cadangan hadiah saya pikir …. wangtunai ok jugak tak pun barang fizikal macam usb modem ke? handphone blackberry ke….
    😉

  7. erk..sape yg bakal pemenang tuh?? hehe..
    .-= puan tunepal´s last blog ..How You Protect Your Brain? =-.

  8. apa2 pon kami terima…hahahaha…..bg fulus cmgini pon ok….xpon ajak g melancong sama2….beshnyer…kat pulau2 malaysia pon jadik…
    .-= kuyie´s last blog ..Renungan… =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!