Top 100 blog Malaysia yang aku kenal

Riceblogger.com telah menyenaraikan 100 blog paling popular di Malaysia, berdasarkan kiraan blog tersebut melalui ranking Alexa dan technorati. Ini bukanlah suatu penilaian yang paling tepat tetapi suatu usaha yang sangat baik untuk menetapkan ranking dikalangan berjuta blog di Malaysia.

Berikut adalah antara blog yang aku kenal dikalangan Top 100 Blog Malaysia :

4. Paul Tan (aku sering jadikan rujukan untuk berita automotif terkini)

5. Kennysia (Pernah dicalonkan weblog popular 1Malaysia)

6. Atniz (Pernah komen kat blog Denaihati)

8. EmilaYusof (Blog yang penuh dengan seni dan aku pernah jadi sponsor beberapa contest yang dianjurkan)

10. Tekkaus (Pernah singgah dan komen di denaihati)

11. Justkhai (Pernah join contest weblog popular 1Malaysia)

40. Knizam (Pernah bertwitter dengan beliau)

54. Hasbullah.pit (Aku pernah iklan kat blog beliau)

92. Topotato (Peserta contest HIdup Berani Untuk Gagal)

Senarai penuh Top 100 Blog Malaysia @ Rice Blogger. Aku dah lama daftar Technorati tapi belum diluluskan lagi, insyalah seminggu dua lagi ok lah tu kot. Teman-teman dah daftar ke? Kalau belum jom daftar @ Technorati mana lah tahu ada rezeki boleh masuk Top 100 blog Malaysia.

@Kak jie dah daftar Technorati ke? Kalau dah pasti tak lama lagi masuk Top Ranking tu.

@contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sudah tinggal sejarah. Terima kasih kepada semua yang join dan yang tolong promosi. Tunggukan keputusannya tidak lama lagi…..tunguuuu ….HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

~penGOMEL pertama~

Mohdisa – Blog Mohdisa

115 Comments

  1. camne nak kasi website kita top?

    gudluck…all the best
    marwan : 012-2025278
    Haji Ismail : 012-3439901

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!