Cabaran RM1000 Malaysia #Merdeka54

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada semua Rakan Denaihati Network yang dah ikut serta “Cabaran RM1000 Malaysia #Merdeka54” tajaan eQurban.com. Penyertaan anda sangat bermakna bukan sahaja dapat menyemarakan lagi semangat #Merdeka54 tetapi juga dapat membantu mempromosi eQurban.com. Seperti yang ramai sudah maklum eQurban.com adalah sebuah usahasama Malaysia dan Kemboja untuk membantu Umat Islam Kemboja dengan melaksanakan ibadah Aqiqah dan Qurban di Kemboja.

Atas permintaan Rakan Blogger Cabaran RM1000 Malaysia #Merdeka54 yang telah ditutup penyertaan pada 11.59pm, 12/9/2011 dibuka semula sehingga 11.59pm, 14/9/2011. Kepada yang nak join sila baca syarat dan cara-cara nak join @ “Rebut RM1000 untuk Malaysia #Merdeka54“.

Kepada semua Rakan Blogger yang telah menyertai Cabaran #Merdeka54 sila promosi entri anda semaksimum yang boleh melalui twitter, facebook dan sebagainya dan ajak seramai mungkin rakan-rakan anda meninggalkan komen di entri tersebut kerana pemenang akan dinilai melalui kreativiti dan sambutan rakan blogger ke atas entri yang telah dibuat.

Selamat Berjuang dan jangan lupa follow Denaihati di  Twitter, Facebook, Aweber dan juga klik Google +1, like FB dan Retweet ya!!!

Malaysia #Merdeka54 : Transformasi Berjaya, Rakyat Sejahtera


Spread the love

33 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!