Jawatan Kosong di Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ada sudah berkerjaya atau masih mencari-cari lagi peluang pekerjaan? Ramai di kalangan graduan universiti tempatan dan luar negara yang masih mencari-cari jawatan kosong untuk dijadikan kerjaya untuk meneruskan kehidupan yang penuh mencabar. Ada juga dikalangan graduan yang tidak mahu bekerja makan gaji tetapi lebih berminat berniaga sendiri.

Ramai juga dikalangan graduan yang mencari rezeki dengan menjadikan blog sebagi sumber rezeki dengan menjual produk secara online atau pun menyediakan khidmat membina blog dan menguruskan blog sebagai kerjaya. Apa cara pun boleh yang penting mesti rajin dan terus berusaha dengan kreatif pasti kejayaan akan datang suatu hari nanti. Tiada jalan singkat untuk berjaya. Kejayaan mesti dari kesungguhan dan kreativiti diri sendiri kerana apa juga peluang pekerjaan itu hanya platform untuk kita berjaya.

Bagaimana dengan anda suka bekerja makan gaji atau bekerja sendiri?

Kepada yang sedang mencari jawatan kosong atau peluang pekerjaan sila rujuk peluang di kotak Jobs in Malaysia mungkin ada yang sesuai di hati.

Atau boleh cari mengikut keperluan dan jenis jawatan kosong :

Jobs by Careerjet

71 Comments

  1. Widget careetjet tu menjadi tapi company tu ada masalah nak track visitor click kan? (Maksudnye u hantar trafik pada careerjet tapi diorang tak dapat detect, so akaun u tak naik2 lah). Ke dah elok dah?
    Curahan rasa Lagubestbest @ ..Bio | Mizz NinaMy Profile

  2. Bila dah bekerja nanti dan pula selama ini ada pinjaman dgn mana-mana bank atau drpd kerajaan semasa menuntut pengajian dulu, bolehlah bayar ansur-ansur.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!