Analisa terakhir Contest Acer Aspire One

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, contest Hidup Untuk Memberi yang menyediakan hadiah utama Acer Aspire One tinggal beberapa hari sahaja. Persaingan semakin panas terutamanya untuk top link referrer. Alhamdulillah semakin ramai peserta baru join contest. Kedudukan 10 pemenang memang sentiasa berubah dan ini bermakna semua masih berpeluang yang penting kena betul-betul fokus di saat-saat terakhir ni.

15Malaysia Top Link Referrer sehingga 21/12/2010.

1. Yanmieonline.com

2. ibuntu.co.cc

3. Amriawan.blogspot.com

4. Stewardjohn.com

5. Zonbebas.com

6. Hanspunyablog.blogspot.com

7. Kulanzsalleh.com

8. Benashaari.com

9. Azuanrazi.com

10.Β Blog.mohdisa.com

11.Β Aizuddin.com

12. Zuriey86.blogspot.com

13. Beliamuda.com

14. Smp3lembang.blogspot.com

15. Ata-timetochange.blogspot.com

Berbanding dengan Review Final Contest Acer Aspire one memang banyak perubahan kedudukan untuk top link referrer terutama 5-10. Aku segaja letakkan sekali kedudukan 11-15 yang masih ada harapan sekiranya all out last minit ni. Hadiah untuk Denaihati 2010 Top Link Referrer yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 xΒ Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

15Malaysia Top Commentator sehingga 21/12/2010.

1. Steward John
2. Bang Iwan (Indonesia)
3. Mieran
4. Munir ardi (Indonesia)
5. Dya
6. Fais (Indonesia)
7. Aduka
8. Pisyek
9. Zuriey
10. Ali Ridha
11.Ajuera
12.Anazkia (Indonesia)
13.Yangbaik
14.Incik RestNrilekS
15.Suzierahm

Tidak banyak perubahan untuk kedudukan cuma ada pendatang baru Ali Ridha yang terus melompat ke kedudukan 10. Jumlah komen untuk kedudukan 3-15 memang tak berapa jauh dan masih boleh berubah dengan drastik jika peserta sangguh ruang lebih masa untuk berkongsi idea dalam setiap entri yang masi dibuka. Hadiah untuk Denaihati Top Commentator yang sedang menjadi rebutan peserta :

Hadiah pertama : 1 xΒ Notebook Acer Aspire One

Hadiah kedua : 1 x RM500.00

Hadiah ketiga : 1 x RM250.00

Hadiah Saguhati : 7 x RM100.00

Kepada semua peserta teruskan usaha sehingga saat terakhir. Semua belum dikira pemenang selagi contest belum ditutup secara rasmi. Ingat mungkin anda tidak dapat notebook tapi hadiah cash pun sangat hebat tu. Selamat maju jaya semua.

[ad#nuffnang336]

454 Comments

        1. taklah itu punya anak saya diapun punya blog sendiri sebenarnya melanggar TOS karena belum cukup umur tapi dia mau sangat menulis jadi ya aku bikinkan blog

  1. TAHNIAH buat sifu ku Yanmieonline @bang iwan @bang munir dan kesemuanya yang betanding disini.. πŸ™‚

  2. Salam,

    Alhamdulillah seronok tgk masih lagi berada di kedudukan atas, harap berkekalan, tp dlm masa 9 hari nie macam-macam boleh terjadi, apa pun tahniah buat semua yang berjaya menempatkan diri antara yang ramai-ramai.

    gud luck…uhuk…dah masuk top 10 pun syukur sangat :), thanks to denaihati buat contest mcm nie πŸ™‚
    Curahan rasa yanmie @ ..maxis10 – A Day in the life of the HTC Desire ZMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!