Blogger of the Year

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, anda blogger sudah tahukah DIGI sedang menjadi Blogger of the Year 2011. Blogger of the Year adalah merupakan satu dari 16 Awards yang disediakan oleh DIGI untuk Malaysia’s 1st by the people, for the peopleInternet for all Awards atau di gelarย DiGi WWWOW Awards.

Blogger of the Year anjuran DIGI

Sambutan sangat mengalakan dimana dah banyak blog yang telah dicalonkan atau mencalonkan diri sendiri untuk menjadi Blogger of the Year yang menyediakan hadiah yang menarik iaitu trofi dan hadiah wang tunai RM5000 (lumayan tu).

Apa lagi joom ramai-ramai rakan blogger 1Malaysia kita joinย DiGi WWWOW Awards bukan sekadar untuk menang hadiah tetapi yang paling penting pendedahan dan cara promosi blog yang sangat berkesan. Contest dan awards adalah platform yang sangat baik untuk kita memperkenalkan blog kepada mata dunia terutama apabila blog dan blogger sudah mendapat pengiktirafan oleh kerajaan.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]

79 Comments

  1. Salam, ada jugak masuk tp bukan utk kategori blogger of the year sbb malu, rasaya blm layak lagi, hehehe.

    tapi masuk untuk kategori Video of the year, masukkan video anak2 kat situ, harap sudi kiranya promo link video bawah nie, hehee

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411093114288

    Setakat 4 hari nie masih berada di rank ke 2, kalau konsisten insyaallah ada peluang, harap ada kawan2 yang sudi VOTE lagi, manalah tau ada rezeki untuk video anak2 akak ๐Ÿ™‚
    Curahan rasa yanmie @ ..Siti Sarah MengandungMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!