Blog Emilayusof.com menang Peugeot 308 VTi

Aku pernah buat blog review untuk blog Emilayusof.com. Aku memang tak pernah lupa singgah ke blog Emilayusof.com dan aku yakin sangat bahawa blog ini ada potensi yang sangat hebat. Aku mengikuti entri-entri beliau untuk contest BLOG for FT yang dianjurkan oleh Kementerian Wilayah Persekutuan. Hasil ilustrasi dan lukisan sangat cantik dan menghiburkan. Orang tua kata sejuk mata memandang.

Gambar dipetik dari Emilayusof.com

Malam semalam ketika Emila Yusof dalam penerbangan pulang daripada menghadiri Bologna’s World Children’s Book Fair di Italy dalam suatu majlis gilang gemilang blog Emilayusof.com telah diumumkan sebagai pemenang utama contest dengan membawa pulang sebuah kereta Pegeout 308 VTi.

Aku juga tumpang gembira di atas kejayaan Emila Yusof dan sudah pasti kejayaan ini adalah hasil kerjaย  kuat dan disiplin yang ditunjukkan oleh beliau dalam berblogging. Siapa kata berblogging tidak berbaloi. Emilayusof.com buktikan bahawa berblog ini memang berbaloi-baloi. Tahniah kepada Emila Yusof.

[ad#advertlets336]

182 Comments

  1. aig0o0o0…..blogging pn leh menang Peugeot…?cambest?
    org tnye; anda kerja apa je skrg?
    kita jwb; saya kerja sbg blogger.

    org tnye; oo, brape income?
    kita jwb; adela dlm 4 figure, sekali ngan bonus Peugeot hehe..

    bestnye….!! chayo !

    :mrgreen:
    .-= Dya´s last blog ..Sami Yusuf =-.

          1. @ajuera, yap..salah satu syarat utk dptkn apa yg kita nk..baru la dikatakan win win situation

    1. @Dya, Auwwww. 4 figures lagi tu.. Boleh lagi luangkan masa dengan keluarga di rumah.. tapi sedang berfikir.. 4 figures tu sebenarnya dpt macam mana?hmmmm
      .-= Steward John´s last blog ..Shopping in UK =-.

        1. @Dya, hehe.. tu susah sikit kalau nak tanya directly.. Ada ker orang nak share dengan kita yer?
          .-= Steward John´s last blog ..Shopping in UK =-.

          1. Kalau kita ramah, mungkin ada peluang dorang berkongsi rahsia dengan kita kan.. Kalau kita tidak cuba, manalah kita tahu

    1. @zuriey, Tu la. hadiah pula bukan main gempaq. Selalu juga join contest tapi tak pernah memang.. hehe
      .-= Steward John´s last blog ..Slug that fires love darts at its chosen mate | An Important Discovery =-.

        1. @zuriey, Itu yang ingin kita dengar tu.. Jangan mudah putus harapan. Gagal sekali bukan bermaksud kita akan gagal selamanya.
          .-= Steward John´s last blog ..Shopping in UK =-.

        1. @ajuera, Yer.. Memang mencuba ni. Saya tengok Ajuera pun sedang mengaplikasikan motto “jangan putus asa” nih.. Tahniah.
          .-= Steward John´s last blog ..Shopping in UK =-.

      1. @ajuera, Hooooh.. siap kalah dengan astro lagi tu.. heheh. Tapi memang best la berblogging ni
        .-= Steward John´s last blog ..Shopping in UK =-.

  2. pertama kali msuk blog emilayusof.com..mmg entry dia tulis bagus2 la..all in english ๐Ÿ™‚

  3. wow dpt hadiah kereta dgn hnya menulis entry kt blog je..mmg lebih drp berbaloi wow..da mmg rezeki dia la 2..tahniah-tahniah

    1. @Bantal panas, Tu pasal.. memang tak sia2 usaha tu..
      .-= Steward John´s last blog ..Slug that fires love darts at its chosen mate | An Important Discovery =-.

  4. Hi saudara! Sebenarnya saya pertamanya dapat tahu tentang kemenangan Emila Yusof dari blog anda.

    Bagi pihak Advertlets, kami juga mengucapkan tahniah kepada Emila di blog kami dengan post di blog. Kami juga telah link kepada post saudara ๐Ÿ™‚

    Post di sini:

    http://www.advertlets.com/weblog/2010/03/31/advertlets-blogger-emila-yusof-wins-blog4ft-contest-first-prize-a-peugeot-308-vti/
    .-= Josh Lim´s last blog ..Advertlets Blogger Emila Yusof wins Blog4FT Contest First Prize, a Peugeot 308 VTI! =-.

    1. @Josh Lim, wah pgasas adverlet pn ada komen kt sini gak..famous la denaihati ni.. ๐Ÿ™‚

  5. pergh..Peugeot tu…..rejeki, aku baru jer register kat blog for Ft tu..baru satu entry aje muahaha :mrgreen:
    .-= etomyam´s last blog ..Selamat Menyambut Hari Keputeraan Sultan Kelantan =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!