Top 10 @Denaihati 2010

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada semua yang wish @selamatahunbaru2011. Kali ini aku nak berkongsi beberapa fakta yang berlaku sepanjang 2010 @ Denaihati.com. Thank you a BILLION kepada semua pengujung denaihati yang terus sudi singgah ada yang rajin meninggalkan jejak komen tak tak kurang juga ramai yang menjadi silent reader. ANDA semua memang hebat dan insyallah 2011 ini akan ada lebih banyak contest bagi menghargai semua pengunjung.

1. 10 Top Queries from Search Traffic @Alexa 2010

1     Denaihati
2     Hidup seorang blogger
3     Wangcyber
4     Proton inspira
5     Cabaran seo
6     Denaihati.com
7     Waktu berbuka puasa
8     Tarikh lihat anak bulan syawal 2010
9     Hosting terbaik
10    Waktu imsak

2. 10 Top keywords Queries from Search Traffic @Google Analytics and @Cpanel 2010

1. Proton inspira
2. Main dengan jiran
3. Cerita main dengan jiran
4. Orang terkaya di malaysia
5. Nisfu syaaban
6. Pengalaman main dengan jiran
7. Sosilawati
8. Orang terkaya di malaysia 2010
9. Kes pembunuhan sosilawati
10.Benjamin stephen

3. 10 Top popular posts 2010

4. Visits came from 10 top countries

1. Malaysia
2. Indonesia
3. United States
4. Singapore
5. United Kingdom
6. India
7. Canada
8. Russia
9. Brunei
10.Germany

Majoriti trafik datang dari sumber di atas. Insyallah sebagai menghargai semua pengunjung berbagai perkongsian ilmu, penulis jemputan dan insentif akan disediakan pada tahun 2011. Teruskan bersama denaihati.com sepanjang tahun 2011 … pasti anda tidak akan menyesal. Kepada yang berminat untuk menjadi penulis jemputan tetap sila berhubung melalui contact atau twitter.

Tweet wish tahun baru yang paling best aku terima dari @MrKayMY @denaihati #selamatrahunbaru2011 #azam2011 jumpa bro denaihati 😀 (Ada yang lain lagi ke???)

[ad#nuffnang336]

127 Comments

  1. Salam,

    wah tahniah bro, keywords2 yang masuk pun semua hot2 belaka..ramai jugak yang cari keywords pengalaman main dgn jiran tu ye 😛

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!