Kes Pembunuhan tragis Sosilawati dan gambar suspek panas di Twitter : Al-Fatihah

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kisah tragis Datuk Sosilawati sungguh mencengkam fikiran setiap orang yang ada hati dan perasaan. Bagaimana manusia sanggup dengan segaja merancang suatu pembunuhan dari awal dengan begitu sadis di luar bidang pemikiran manusia yang waras. Dengan sengaja ke 4 mangsa di minta ke Banting. Dengan segaja ditukar kereta untuk ke Banting dan dengan segaja ke empat-empat di bunuh, dibakar dan abu mayat dibuang di beberapa buah sungai.

Semua berita ini dapat diikuti dengan LIVE setiap saat melalui TWITTER yang telah terbukti wadah terpantas dalam menyampaikan apa juga berita di dunia di masa ini. Di antara twitter kes pembunuhan tragis Datuk Sosilawati dan 3 yang lain yang sempat aku pick up…AL-FATIHAH

@ Gambar Suspek Utama Pembunuh Datuk  SosilawatiLawiya http://bit.ly/aw6lPZ

@ Suspek Dibawa Ke Lokasi  Sosilawati Dibunuh, Jam Tangan Ditemui: Operasi Cari Bahan Bukti Pembunuhan  Sosilawati Dit… http://bit.ly/9IjdM1

 

Sumber Zonartis.com : Suspek DATUK PATHMANABHAN A/L NALLIANNEN

[ad#Adsense234x60]

@ 6 people confessed that they killed,burned  sosilawati n the gang.

@ Kronologi berakhirnya kes bunuh  Sosilawati Lawiya http://nblo.gs/7MUbN

@ Terkini.. Sosilawati: Mangsa Dibakar Menggunakan Tahi Lembu Dan Petrol http://goo.gl/fb/NFVd6

@ Kejadian tragis menimpa  Sosilawati sukar untuk diterima – KUALA LUMPUR 13 Sept. Kenalan rapat Datuk Sosilawati Lawiy.. http://bit.ly/akhFVO

 

Sumber Zonartis.com : Suspek SURENDREN A/L NALLIANNEN

@ Updating on # sosilawati one of the suspect was brought to a bridge where the ashes scattered. Marine found a watch wrapped in a plastic bag

@ Tak puashati dengan pengumuman kes arwah Datuk  Sosilawati, disahkan dibunuh tapi siasatan forensik masih dijalankan?!

@ Sosilawati murder case: Police find gold watch said to belong to one of the four victims at crime scene …http://bit.ly/cZoKPY

@ Suzana Percaya Suaminya Noorhisham Masih Hidup: K es Sosilawati: Isteri pegawai bank percaya suami…http://bit.ly/c7JMn5

@ Banyak lagi twitter yang terkini di sidebar.

 

Cuba baca Notis yang dikeluarkan oleh Bar Council dibawah yang dikeluarkan pada 31 Mac 2007..
DALAM PERKARA AKTA UNDANG-UNDANG PROFESYEN 1976
PER : EN. PATHMANABHAN A/L NALLIANNEN (NO K/P : 690211-10-5525)
EN. SURENDREN A/L NALLIANNEN (NO K/P: 720801-10-5773)
EN. UMAR BAKI BIN ABDUL MAJID (NO K/P : 480805-08-5765)
NOTIS ADALAH DIBERIKAN bahawa Lembaga Tatatertib Peguam-Peguam telah menjatuhkan perintah-perintah disiplin terhadap peguambela dan peguamcara yang dinamakan di bawah, berkuatkuasa 21 hari dari tarikh perintah-perintah tersebut.
Digantung dari amalan guaman selama satu (1) tahun menurut perintah bertarikh 9 Mac 2007 dan akan tamat pada 30 Mac 2008
En. Pathmanabhan a/l Nalliannen
En. Surendren a/l Nalliannen
Beramal di :
Tetuan Pathma Nalli & Partners
No. 198, Jalan Sultan Abdul Samad
42700 Banting
Selangor
Dibatal dari daftarai Peguambela dan Peguamcara menurut perintah bertarikh 9 Mac 2007
En Umar Baki Bin Abdul Majid
Dahulunya beramal di:
Tetuan Umar Baki & Co.
No. 3348, Tingkat 1
Jalan 18/32, Taman Sri Serdang
43300 Seri Kembangan
Selangor – Sumber

[ad#nuffnang336]

99 Comments

    1. dah keling…keling jugak le…x kan bole jadi melayu…pukimak punye keling…haramjadah…tp yang dok peliknye…org melayu jugak yang bagi muke kat depa…

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!