Pengalaman main dengan jiran

Aku tengah tak abis fikir ni macam mana ada pelawat blog ni yang singgah ke blog denaihati dengan menggunakan keywords yang seksi (seksi ke???). Tengok je kat keywords terHOT kat sidebar tu. Begitulah naluri manusia tak boleh nak dihalang. Aku dulu rajin juga survey keywords nakal ni almaklumlah darah muda seperti Wanita Melayu Seksi, Seksi tu lah Seksi ni lah dan macam-macamlah tapi sekarang dah tak buat lagi.

Aku memang pernah buat entri Pengalaman Berjiran Wanita Bujang dan Ronaldo senilai RM462juta .. Anda berapa? tapi tidak pulak kena mengena dengan 2 keywords tersebut.
[ad#Yieldads]
Ada seorang teman @Twitter yang tanya samada aku ada jual ubat kuat ke? Bagus juga soalan ini , macam idea bagus je untuk projek 2010.

Keywords yang mengungguli mengikut senarai tetap Hidup Berani Untuk Gagal. Jangan lupa singgah juga ke entri lain paling POPULAR di denaihati.com :

[ad#Yieldads]

---

  1. Keyword ini naik lagi banyak yang cari
    Entri terbaru Seocetek – Mari Bekerja KerasMy Profile

  2. Kau punya tajuk buat gempak aku aje
    Entri terbaru Hisham – Rahsia Yang Bukan Rahsia Lagi-(sambungan)My Profile

  3. bikin nervous neh judulnya… hahahaha
    Entri terbaru cerita dewasa – Okie N Phewe Garap Album BersamaMy Profile

  4. How sport! Who doesn’t like a puzzle? And, of routine, it’s merciful temperament fitting for equal to want to be “many” than the interlude and personalize it with their own artwork. At least, an artistic and creative person would consider that conduct!
    Regards, Joe

  5. good point la brother…:D
    Entri terbaru juanita – 7 Perkara perlu ada Diblog AndaMy Profile

  6. kerana kebebasan seperti itulah perkara-perkara yang haram dihalalkan oleh segelintir mereka…

    atas dasar itu juga bagi mereka… bagi kalangan ini… “kita enjoy dulu”… yuhuhhuhuhu…
    Entri terbaru Pendekar – KOLEKSI GAMBAR KUDA PENDEKAR IMy Profile

Trackbacks

  1. [...] romantik, coli jiran, isteri berzina, seks dengan jiran, pengalaman suami curang, jiran seksi, pengalaman main seks, pengalaman main dengan jiran, seks pagi, zina di Malaysia dan hubungan seks. Mereka mencari ini [...]

  2. jiran says:

    [...] Forward. GLEE. NCIS Season. TV Series News. Uncategorized. Popular. Bokep1 Smu. Ebokep Video …Pengalaman main dengan jiran | DenaihatiAKU tengah tak abis fikir ni macam mana ada pelawat blog ni yang singgah dengan menggunakan keywords [...]

Artikel pilihan...close