Keputusan Acer Aspire one top link referrer 2010

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, keputusan top commentator 2010 dan siapa yang menang acer aspire one telah diketahui seantaro Nusantara. Sememangnya ramai yang menunggu keputusan top link referrer sehingga tak kurang ramainya yang mengirimkan pesanan sinis. Blogger kena faham apa tujuan sesuatu contest dianjurkan sudah pasti untuk mendapat trafik dan penganjur akan menggunakan semaksima yang boleh peluang untuk meningkatkan trafik. Itulah dinamakan strategi. Alhamdulillah syukur matlamat contest top commentator dan top link referrer mencapai matlamat seperti yang diharapkan.

Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan putus asa teruskan mempromosi blog ini kerana ada sesuatu yang besar sedang menunggu untuk top link referrer 2011.

Senarai Pemenang Top Link Referrer 2010

1. Acer Aspire One : Yanmieonline.com

2. Wang tunai RM500 : iBuntu.co.cc

3. Wang tunai RM250 : Amriawan.blogspot.com

4. Wang tunai RM 100 : Stewardjohn.com, Zonbebas.com, Hanspunyablog.blogspot.com, Benashaari.com, Blog.Mohdisa.comAzuanrazi.com dan Aizuddin.com

Terima kasih tidak terhingga juga kepada Ariffshah.com, Kujie2.com, Kulanzsalleh.com dan Emilayusof.com yang juga antara top 10 link referrer tetapi tidak dipilih sebagai pemenang atas sebab yang tuan blog lebih tahu. Pengorbanan mereka inilah telah menyebabkan 4 blogger lain menjadi pemenang contest top link referrer.

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbang hadiah kepada semua pemenang. Kepada semua pemenang suka sangat aku kalau boleh buat review pendek keputusan bersama dengan senarai sponsor sekali. To all my loyal readers wait ya banyak lagi contest dengan hadiah gempak akan disediakan sepanjang 2011 jadi jangan lupa untuk join mailing list dan tambahkan link denaihati.com di blogroll blog anda.

P/s : Keputusan adalah muktamat. Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebookdan Twitter.

[ad#nuffnang336]

---

  1. Hahah.. itu dah pasti tu.. Kalau ada contest dekat sini, kita cuba la join ek..

    Mama AA’s asyareena.blogspot.com
    wa… harus tersenyum ketelinga jd pemeng huhu
    Curahan rasa Mama AA’s @ ..Ayah : Terima Kasih segalanya…

    Entri terbaru Steward John – Interesting Pearls of WisdomMy Profile

  2. mantab banget semoga selalu lancar dan sukses selalu

  3. wa… harus tersenyum ketelinga jd pemeng huhu
    Entri terbaru Mama AA’s – Ayah : Terima Kasih segalanya…My Profile

  4. waaa.. bestnya dapat acer aspire.. ruginya xjoin.. huhu
    Entri terbaru thalhah – 9 LAGI SPESIS DREBAR !My Profile

  5. lumayan betul hadiahnya. tahniah kepada semua pemenang. harapnya dapat buat lagi contest dengan hadiah menarik macam ni hehe
    Entri terbaru Amirez – Review Hantu Kak Limah Balik RumahMy Profile

  6. oh..saya tak menang..xpe..he

  7. wah, ada gak rezeki aku yerk. hehe, bro adakan no akaun aku? boleh send nnt yerk. hehe
    Entri terbaru Mohd Isa – Charity Cup 1Malaysia Dengan Lagenda Bolasepak MalaysiaMy Profile

  8. alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan keputusan telah diumumkan. antara blogger yang menyediakan hadiah paling mantap!

    tahniah kepada semua pemenang.

    harapan semoga sebarang peraduan bakal berterusan disamping dapat memeriahkan lagi dunia blog tempatan.

    mungkin tidak ramai melakukan perkara yang sama tapi ia cukup berkesan. tahniah juga kepada yang pengasas dan sponsor.

  9. Salam. Sya org baru masuk sini. Saje nak mencelah.

    Seronok baca komen2 yg terdapat kat blog ni. Buat saya lebih bersemangat. Ada peraduan bagai ! Tahu blog ni pun sbb singgah kat kujie2 pagi tadi.

    Nanti ada artikel yg sesuai utk sya m’celah, sya akan komen lagi.Salam kenal2 :-)
    Entri terbaru mekar – Gambar Keluarga DiRaja BruneiMy Profile

Trackbacks

  1. [...] Acer Aspire One menang dari  Contest Acer Aspire One Blog Denaihati [...]

  2. [...] Netbook Acer Aspire One dari contest Denaihati yang disampaikan oleh En.Khanafi [...]

  3. [...] macam-macam jugak hasil berblogging yang dah pernah Yan dapat, antaranya dapat Laptop Comel dari Contest Denaihati, Smartphone HTC Desire Z dari Maxis10 Reviewers, Buat contest, Duit Hasil Blogging Hadiah untuk [...]

  4. [...] lokasi yang kami tuju adalah ke Pejabat Alansar di Bandar Baru Bangi untuk mengambil hadiah dari Sponser Contest Acer Aspire One Blog Denaihati, Alhamdulillah Blog ini merupakan pemenang utama untuk Contest Acer Aspire One tersebut bagi [...]

  5. Banyak ong tahun ni | Rezeki datang melimpah | Steward John says:

    [...] tu tengahari tadi pulak diumumkan pulak keputusan top link referral oleh Denaihati, dapat juga RM100 (Nampaknya boleh reload untuk 3 bulan ni. Syukur sangat rezeki tahun baru arnab [...]

  6. [...] semua, hari nie bagaikan sebuah mimpi indah ehehe, mana taknya keputusan Contest Acer Aspire One untuk Top Link dah pun di umumkan, dan alhamdulillah Yan menang hadiah utama tersebut iaitu  Netbook Acer Aspire [...]

  7. [...] This post was mentioned on Twitter by Denaihati, andyhowtt, mohd aizuddin, andyhowtt, Merpati Putih and others. Merpati Putih said: Keputusan Acer Aspire one top link referrer 2010 http://bit.ly/dFu8dk (via @denaihati) [...]

  8. [...] macam dah kenyang walau belum bersarapan.  Tahniah untuk Pemenang Top Link Referrer 2010 di blog denaihati.com©kujie – tengah habiskan limau mandarin sekotak…. Pemilik tidak akan bertanggungjawab [...]

Artikel pilihan...close