Keputusan Acer Aspire one top link referrer 2010

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, keputusan top commentator 2010 dan siapa yang menang acer aspire one telah diketahui seantaro Nusantara. Sememangnya ramai yang menunggu keputusan top link referrer sehingga tak kurang ramainya yang mengirimkan pesanan sinis. Blogger kena faham apa tujuan sesuatu contest dianjurkan sudah pasti untuk mendapat trafik dan penganjur akan menggunakan semaksima yang boleh peluang untuk meningkatkan trafik. Itulah dinamakan strategi. Alhamdulillah syukur matlamat contest top commentator dan top link referrer mencapai matlamat seperti yang diharapkan.

Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan putus asa teruskan mempromosi blog ini kerana ada sesuatu yang besar sedang menunggu untuk top link referrer 2011.

Senarai Pemenang Top Link Referrer 2010

1. Acer Aspire One : Yanmieonline.com

2. Wang tunai RM500 : iBuntu.co.cc

3. Wang tunai RM250 : Amriawan.blogspot.com

4. Wang tunai RM 100 : Stewardjohn.com, Zonbebas.com, Hanspunyablog.blogspot.com, Benashaari.com, Blog.Mohdisa.comAzuanrazi.com dan Aizuddin.com

Terima kasih tidak terhingga juga kepada Ariffshah.com, Kujie2.com, Kulanzsalleh.com dan Emilayusof.com yang juga antara top 10 link referrer tetapi tidak dipilih sebagai pemenang atas sebab yang tuan blog lebih tahu. Pengorbanan mereka inilah telah menyebabkan 4 blogger lain menjadi pemenang contest top link referrer.

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbang hadiah kepada semua pemenang. Kepada semua pemenang suka sangat aku kalau boleh buat review pendek keputusan bersama dengan senarai sponsor sekali. To all my loyal readers wait ya banyak lagi contest dengan hadiah gempak akan disediakan sepanjang 2011 jadi jangan lupa untuk join mailing list dan tambahkan link denaihati.com di blogroll blog anda.

P/s : Keputusan adalah muktamat. Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebookdan Twitter.

[ad#nuffnang336]

Comments

  1. megat says

    alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan keputusan telah diumumkan. antara blogger yang menyediakan hadiah paling mantap!

    tahniah kepada semua pemenang.

    harapan semoga sebarang peraduan bakal berterusan disamping dapat memeriahkan lagi dunia blog tempatan.

    mungkin tidak ramai melakukan perkara yang sama tapi ia cukup berkesan. tahniah juga kepada yang pengasas dan sponsor.

  2. says

    Salam. Sya org baru masuk sini. Saje nak mencelah.

    Seronok baca komen2 yg terdapat kat blog ni. Buat saya lebih bersemangat. Ada peraduan bagai ! Tahu blog ni pun sbb singgah kat kujie2 pagi tadi.

    Nanti ada artikel yg sesuai utk sya m’celah, sya akan komen lagi.Salam kenal2 :-)
    Entri terbaru mekar – Gambar Keluarga DiRaja BruneiMy Profile

Trackbacks

  1. […] tu tengahari tadi pulak diumumkan pulak keputusan top link referral oleh Denaihati, dapat juga RM100 (Nampaknya boleh reload untuk 3 bulan ni. Syukur sangat rezeki tahun baru arnab […]