Pilih Username Facebook ANDA!!

Anda ada akaun Facebook ke??  Kalau belum joom lah join. Aku dah join Facebook beberapa bulan yang lalu. Yang best Facebook ni boleh link terus dengan blog dan twitter. Facebook ni memang sedang menjadi gelombang besar di Asia terutama golongan Wanita.

Mulai hari ini, anda boleh memilih unique Facebook profile URL! Kalau sebelum ni memang panjang sehingga aku pun malas nak promosi: http://www.facebook.com/profile.php?id=SOME_NUMBERS? Panjang betul susah nak ingat.

Mulai sekarang Anda boleh daftar URL sendiri yang unik, apalagi buatlah sekarang di http://www.facebook.com/username/. Cepat sebelum orang lain ciluk username Anda..tapi fikir betul-betul sebab kalau dah buat tak boleh tukar beb!!!

Bagi yang belum join aku joom join Facebook aku @ Denaihati

[ad#Mangga 300]

55 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!