Acer Aspire One untuk top commentator 2010

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, hari yang ditunggu oleh ramai blogger terutama peserta contest Hidup Untuk Memberi dan lebih utama kepada blogger yang berusaha bersungguh-sungguh tidak kira siang atau malam. Kepada blogger yang bersengkang mata memerah otak untuk berbincang, berkongsi ilmu dan membantu menjawab soalan yang tak terjawab di ruangan komen blog ini, usaha anda memang tidak sia-sia. Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan putus asa teruskan meninggalkankan jejak komen di blog ini kerana ada sesuatu yang besar sedang menunggu untuk top commentator 2011.

Senarai Pemenang Top Commentator 2010

1. Acer Aspire One : Steward John (Stewardjohn.com)

2. Wang tunai RM500 : Abang Iwan (Amriawan.blogspot.com)

3. Wang tunai RM250 : Munir ardi  (Smp3lembang.blogspot.com)

4. Wang tunai RM 100 : Mieran (Mieran87.blogspot.com), Dya (Nizuijinhaihaoma.blogspot.com), Suarapeople (Suarapeople.com), Pisyek (Pisyek.com), KDN (Kadazanita.blogspot.com), FaiS (Belajar-bersama-pemula.blogspot.com) dan Aduka (Aduka5.blogspot.com)

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbang hadiah kepada semua pemenang. Kepada semua pemenang suka sangat aku kalau boleh buat review pendek keputusan bersama dengan senarai sponsor sekali. To all my loyal readers wait ya banyak lagi contest dengan hadiah gempak akan disediakan sepanjang 2011 jadi jangan lupa untuk join mailing list dan tambahkan link denaihati.com di blogroll blog anda.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]


Spread the love

240 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!