Jawatan Kosong di Segi Seri Sdn Bhd

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini bukan iklan berbayar tetapi khidmat masyarakat untuk membantu syarikat teman baik Segi Seri Sdn Bhd yang sedang mencari pekerja untuk mengembangkan perniagaan beliau yang sememangnya sudah berjaya. Segi Seri Sdn Bhd mempunyai cawangan perniagaan dalam berbagai bidang dari Perlis sampai ke Sabah dan fokus paling utama adalah perniagaan katering.

Kepada Rakan Blogger atau kenalan Rakan Blogger yang mencari peluang pekerjaan mungkin tawaran jawatan kosong ini dapat membantu semua.

JAWATAN KOSONG

– Pengurus Outlet
– Penyelia Outlet
– Tukang Masak
– Pembantu Tukang Masak
– Pembantu Dapur
– Pembuat Kuih / Pastry
– Pramusaji
– Steward / Pencuci Pinggan
– Pembantu Van / Lori (GDL)

Sila Hubungi 03 – 5542 4200 (Bahagian HR) atau
Hadir terus untuk sesi temuduga di WISMA SEGI SERI, No.38A, Jalan Pelabur A, 23/A Seksyen 23, 40000 Shah Alam, Selangor.

Bekerja dibidang katering paling menyeronokan bagi mereka yang ada visi yang jauh. Belajar selok belok perniagaan katering dengan sabar sebagai seorang pekerja kerana suatu masa nanti pasti boleh jadi toke dengan membuka perniagaan sendiri. Bidang katering tidak memerlukan sijil tetapi kemahiran menyediakan makanan yang sedap adalah kunci kejayaan utama.

Aku sendiri mempunyai pengalaman berbelas tahun dalam bidang katering. Kenapa tak percaya ke? Bacalah entri-entri lama pasti Rakan Blogger akan tahu serba sedikit pengalaman aku dalam bidang katering. Jangan tak percaya syarikat aku dulu adalah syarikat pertama yang menyediakan makanan untuk AirAsia dan Formula 1 Malaysia.


Spread the love

67 Comments

  1. cmner sy nk mntk kije yer..sy lepasan kolej komuniti..jas ade sijil..sy minat bab2 pastry ni..sy igt nk kije..

  2. Memohon jawatan catering outlet executive.saya mahir selok belok dalam bidang catering dalam 10 tahun.hubungi saya 0193570207.

  3. Orang lagi pada susah nyari kerjaan di sana malah banyak lowongan kerjaan. Pesen saya tolong boss beri perlindungan buat orang indonesia dengan gaji yang baik dan perlidungan yang memadai. salam dari kami. malaysia boleh
    Curahan rasa cintabella @ ..ChronographMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran