Jawatan Kosong di Segi Seri Sdn Bhd

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini bukan iklan berbayar tetapi khidmat masyarakat untuk membantu syarikat teman baik Segi Seri Sdn Bhd yang sedang mencari pekerja untuk mengembangkan perniagaan beliau yang sememangnya sudah berjaya. Segi Seri Sdn Bhd mempunyai cawangan perniagaan dalam berbagai bidang dari Perlis sampai ke Sabah dan fokus paling utama adalah perniagaan katering.

Kepada Rakan Blogger atau kenalan Rakan Blogger yang mencari peluang pekerjaan mungkin tawaran jawatan kosong ini dapat membantu semua.

JAWATAN KOSONG

- Pengurus Outlet
- Penyelia Outlet
- Tukang Masak
- Pembantu Tukang Masak
- Pembantu Dapur
- Pembuat Kuih / Pastry
- Pramusaji
- Steward / Pencuci Pinggan
- Pembantu Van / Lori (GDL)

Sila Hubungi 03 – 5542 4200 (Bahagian HR) atau
Hadir terus untuk sesi temuduga di WISMA SEGI SERI, No.38A, Jalan Pelabur A, 23/A Seksyen 23, 40000 Shah Alam, Selangor.

Bekerja dibidang katering paling menyeronokan bagi mereka yang ada visi yang jauh. Belajar selok belok perniagaan katering dengan sabar sebagai seorang pekerja kerana suatu masa nanti pasti boleh jadi toke dengan membuka perniagaan sendiri. Bidang katering tidak memerlukan sijil tetapi kemahiran menyediakan makanan yang sedap adalah kunci kejayaan utama.

Aku sendiri mempunyai pengalaman berbelas tahun dalam bidang katering. Kenapa tak percaya ke? Bacalah entri-entri lama pasti Rakan Blogger akan tahu serba sedikit pengalaman aku dalam bidang katering. Jangan tak percaya syarikat aku dulu adalah syarikat pertama yang menyediakan makanan untuk AirAsia dan Formula 1 Malaysia.

---

  1. cmner sy nk mntk kije yer..sy lepasan kolej komuniti..jas ade sijil..sy minat bab2 pastry ni..sy igt nk kije..

  2. Memohon jawatan catering outlet executive.saya mahir selok belok dalam bidang catering dalam 10 tahun.hubungi saya 0193570207.

  3. ada kerja kosong dengan DH tak? hehehee
    Entri terbaru KiD – UjiBakat Samsung Global BloggerMy Profile

  4. patut lah bro DH kenal chef 2 terkenal
    Entri terbaru KiD – UjiBakat Samsung Global BloggerMy Profile

  5. Orang lagi pada susah nyari kerjaan di sana malah banyak lowongan kerjaan. Pesen saya tolong boss beri perlindungan buat orang indonesia dengan gaji yang baik dan perlidungan yang memadai. salam dari kami. malaysia boleh
    Entri terbaru cintabella – ChronographMy Profile

  6. baguslah masih banyak lowongan di sana kalau disini susah nian jari pekerjaan
    Entri terbaru smp3lembang – Kesibukan LainMy Profile

  7. Wah…menarik ni..bidang katering ek…terima kasih DH berkongsi…cepat rebut peluang ni… =)
    Entri terbaru hafizmd – Lee Chong Wei dan pengganti Lin Dan…My Profile

  8. Nak apply
    Entri terbaru Ahmad Hati – Saya Mahu Novel Ombak Rindu dari Eyriqazz.ComMy Profile

  9. Good info..anyone already apply that?

  10. bidang yg menarik..bg yg masih tercari2 peluang pekerjaan..apa kta hantar resume..mana tau ada rezeki dia segi seri

  11. boleh la menceburi bidang ni nnti..hehehehehe..nk jd toke la..
    Entri terbaru Tata – About me….TataMy Profile

  12. ingatkan jawatan jadi penulis kat blog ni
    Entri terbaru muazfaris – Facebook Timeline – Kebaikan dan KeburukanMy Profile

  13. bagus infonya,,,,,,,,peluang pekerjaan baru
    Entri terbaru game online site – Sam kissing 3My Profile