iPhone 4S Malaysia dilancarkan

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, saat yang ditunggu oleh semua peminat iPhone 4S Malaysia telah tiba. Apple Malaysia akan mula memasarkan iPhone 4S Malaysia pada 16/12/2011 dan Celcom seperti email jemputan pelancaran iPhone 4S yang aku terima akan melancarkan iPhone 4S tepat jam 12.00am 16/12/2011 begitu juga DiGi dan Maxis. Ramai Rakan Blogger yang tanya berapa harga iPhone 4S Malaysia.

Apple Malaysia telah menetapkan harga iPhone 4S iaitu 16GB RM2290, 32GB RM2590 dan 64GB RM2890. Pembelian terus iPhone 4S di Apple Store tidak terikat dengan mana-mana kontrak syarikat telco. Celcom menyediakan package iPhone 4S termurahnya dari RM558. Detail package yang disediakan oleh Celcom boleh diperolehi di website Amanz.my. DiGi pula menyediakan iPhone 4S serendah RM242 dan detail package DiGi boleh didapati di DiGi iPhone 4S. Kalau nak dapat iPhone 4S percuma boleh cuba dengan tawaran yang disediakan olen Maxis iPhone 4S.

Peminat iPhone 4S boleh memilih package mengikut budget yang ada. Selama ini aku menggunakan iPhone menggunakan jaringam Celcom tetapi tidak terikat dengan mana-mana kontrak sebab aku beli iPhone terus dari pasaran.

Kalau nak tengok beza foto yang diambil menggunakan iPhone 4 dan iPhone 4S boleh tengok di entri “Kepantasan Menyentap Jantung“. Kepada yang nak baca review pendek aku tentang iPhone 4S yang sudah aku miliki boleh baca di entri “Jadi Yang Pertama  Dapat iPhone 4S Malaysia“. Selamat bermain dengan iPhone 4S.


Spread the love

106 Comments

  1. Cis! iPhone4S pun korang teringin sangat nak beli. Nak bagi kaya Amerika penyokong Yahudi ka! Korang ni memang munafik betulla…Benci Yahudi, tapi sokong Yahudi….
    Membazir duit je beli iPhone4S….Mahal dan ketinggalan zaman, disamping tu sokong Israel & Amerika bunuh umat Islam di Iraq, Palestine, Afghanistan dan lepas ini bunuh umat Islam di Iran dan Syria pulak. Korang memang munafik!

  2. … saya gunakan iPhone 4S, iPhone 4 yang lama saya dah trade-in then saya gunakan duit tu untuk membeli Samsung Galaxy S2, sekarang saya guna dua smartphone.. Sony Xperia Arc pun bagus juga, cuma buat masa ni biarlah pakai dua smartfon saja dulu.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!