Top 10 Rakan Niaga eQurban.com 2011

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, rasanya ramai dah tau tentang program affiliate (Rakan Niaga) anjuran eQurban.com yang memberi peluang kepada semua rakan niaga untuk menjana pendapatan melalui program Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Sepanjang berlangsungnya program ini, ramai rakan niaga yang telah berjaya menjana pendapatan bersama eQurban.

Berikut adalah senarai TOP 10 Rakan Niaga eQurban.com 2011 berdasarkan jumlah komisen jualan yang diperolehi sepanjang berlangsungnya promosi bagi Program Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja.

  1. aiman – http://rumahwargaemas.blogspot.com/
  2. lizarazak – http://www.lizarazak.com/
  3. tokputih – http://www.anakulucheka.com/
  4. afiffuddin – http://www.afiffuddin.com/
  5. ilhamic – http://www.isupanas.com/
  6. automate – http://anarm.net/blog/
  7. neyra3894 – http://www.ieyra.com/
  8. pendekar – http://www.pendekarberkuda.org/
  9. decrewz – http://www.decrewz.com/
  10. yanmie – http://yanmieonline.com/

Bagi anda yang belum rebut peluang menjana wang pendapatan melalui program affiliate eQurban ini, jom sertai Rakan Niaga eQurban sekarang. Usaha anda mempromosikan eQurban.com akan dapat membantu mereka yang ingin melaksanakan ibadah Aqiqah yang boleh dilakukan sepanjang tahun dengan harga yang sangat berpatutan. Di samping itu, anda juga dapat membantu saudara muslim kita di Kemboja yang hidup dalam keadaan serba kekurangan. Semoga dengan usahasama ini akan mendapat keberkatan dari-Nya.

Terima kasih kepada semua Rakan Niaga eQurban yang tersenarai dan tidak tersenarai kerana sudah membantu kami menyebarkan berita baik keseluruh dunia. eQurban telah mendapat tempahan qurban 2011 bukan sahaja daripada Malaysia malah daripada Indonesia, Brunei, Australia, Singapore dan New Zealand. Itulah kehebatan internet. Pasti Allah SWT akan memberi ganjaran syurga kepada semua Rakan eQurban… Aminnnn.


Spread the love

107 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!