Assalamualaikum dan salam 1Dunia, rasanya ramai dah tau tentang program affiliate (Rakan Niaga) anjuran eQurban.com yang memberi peluang kepada semua rakan niaga untuk menjana pendapatan melalui program Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja. Sepanjang berlangsungnya program ini, ramai rakan niaga yang telah berjaya menjana pendapatan bersama eQurban.
Berikut adalah senarai TOP 10 Rakan Niaga eQurban.com 2011 berdasarkan jumlah komisen jualan yang diperolehi sepanjang berlangsungnya promosi bagi Program Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja.
- aiman – http://rumahwargaemas.blogspot.com/
- lizarazak – http://www.lizarazak.com/
- tokputih – http://www.anakulucheka.com/
- afiffuddin – http://www.afiffuddin.com/
- ilhamic – http://www.isupanas.com/
- automate – http://anarm.net/blog/
- neyra3894 – http://www.ieyra.com/
- pendekar – http://www.pendekarberkuda.org/
- decrewz – http://www.decrewz.com/
- yanmie – http://yanmieonline.com/
Bagi anda yang belum rebut peluang menjana wang pendapatan melalui program affiliate eQurban ini, jom sertai Rakan Niaga eQurban sekarang. Usaha anda mempromosikan eQurban.com akan dapat membantu mereka yang ingin melaksanakan ibadah Aqiqah yang boleh dilakukan sepanjang tahun dengan harga yang sangat berpatutan. Di samping itu, anda juga dapat membantu saudara muslim kita di Kemboja yang hidup dalam keadaan serba kekurangan. Semoga dengan usahasama ini akan mendapat keberkatan dari-Nya.
Terima kasih kepada semua Rakan Niaga eQurban yang tersenarai dan tidak tersenarai kerana sudah membantu kami menyebarkan berita baik keseluruh dunia. eQurban telah mendapat tempahan qurban 2011 bukan sahaja daripada Malaysia malah daripada Indonesia, Brunei, Australia, Singapore dan New Zealand. Itulah kehebatan internet. Pasti Allah SWT akan memberi ganjaran syurga kepada semua Rakan eQurban… Aminnnn.
107 Comments
Ramai yang tahu sangat pasal aqiqah ni. Yg diaorg tahu cuma korban je.
Curahan rasa Norasikin @ ..Saya Masih Disini Meneruskan Apa Yang Telah Saya Mulai
akikah tak ramai dah orang yang buat…lupa pada pentingnya akikah untuk anak… nauzubillah…
berbuat baik tumpang masih hidup di dunia. itulah bekalan terbaik utk ke akhirat kelak
Curahan rasa ekspresiruang @ ..‘Kitchen Island’ Daripada 20,000 Keping LEGO Oleh Pillard & Rossetti
Amin…mudah-mudahan kita semua mampu jadi macam tu…
salah satu punce rezeki ialah berniaga..:)
Curahan rasa rosezha @ ..Pencarian Blogger Aktif Oleh Mialiana.com
nanti nak cuba jengah ke sana lah
Curahan rasa kakyong @ ..Segmen rerama berterbangan – Jan 2012
kalau murah rezeki…apa salahnya… 🙂 salam kenal dari pendekar…
…no. 7 🙂
mentang2 kita no 8…. 🙁
tak tau pula equrban buat affi.. thanks for the info.. selalunya saya gunakan ezqurban.. insyaAllah tak nak lepaskan peluang affi ni
Curahan rasa ciksembang @ ..Wordless Wednesday #12 Hasil Google Adsense
ya….pendapatan halal jangan dilepaskan… 🙂 sama-sama kita mencari pendapatan sambil beribadah menolong orang lain…
program yg bgus dan ptut diteruskan..
yup..btul tu..
Curahan rasa syu90 @ ..senyum itu berjangkit??
agree!
bgus!!
nice program. go muslim.
memang berbaloi jika pandai marketing.. 🙂
Curahan rasa KiD @ ..Misi 7 hari akhir tahun
Ni top blogger yang pandai promote
Curahan rasa Ahmad Hati @ ..Link Download Movies
tak semestinya….ada kalangan top blogger pun tak dapat promote jugak…sebab mereka tak percaya…
Likeee ,,, selamaatttttt
Curahan rasa Remaja @ ..Ucapan Selamat Tahun Baru 2012
selamattt yeeeee
Curahan rasa Mejadunia @ ..Kumpulan SMS Ucapan Tahun Baru 2012
nice program and hope succesfully
Comments are closed.