Top 10 Outgoing Links September 2011

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, senarai top outgoing links September 2011 sangat berbeza daripada senarai top outgoing August. Kesemua blog yang tersenarai mempunyai PR2 dan ke atas antaranya tersenarai Malaysia Top 10 Blog Pagerank 4 -5. Sebahagian top outgoing links adalah melalui link yang diselitkan dalam entri dan sebahagian dari link yang ditinggalkan oleh Rakan Blogger di commentLuv.

Senarai Top 10 Outgoing Links (Kedudukan Ogos 2011)

 1. Kujie2.com (1)
 2. Benashaari.com (2)
 3. Melvister.com (baru)
 4. Ariffshah.com (10)
 5. Redmummy.com (baru)
 6. Tubelawak.blogspot.com (baru)
 7. Cikgudahlia.com (baru)
 8. Amanz.my (baru)
 9. Paultan.org (9)
 10. Lizarazak.com (baru)

Ingat tak dulu isu dalam enti “Guna Duit Dapat Trafik Cara Hina” yang hangat dibincangkan. Blog Denaihati memang banyak menggunakan insentif untuk mendapatkan trafik tetapi trafik itu bukan hanya untuk blog Denaihati sahaja. Setiap trafik yang masuk pasti akan keluar dan trafik yang keluar akan menghasilkan trafik kepada banyak blog Rakan Blogger yang lain.

Semakin banyak trafik yang masuk ke blog Denaihati maka semakin banyak trafik blog akan keluar dari blog Denaihati dan masuk ke blog Rakan Blogger yang setia dengan blog Denaihati. Nak merasa outgoing trafik dari blog Denaihati kenalah selalu-selalu tinggalkan komen bersama links di commentLuv.


Spread the love

112 Comments

 1. betul sekali
  dengan meninggal koment (blog dofollow) maka akan memperoleh backlink
  mudah2an toko online saya ini memperoleh backlink dari blog ini
  thank’s

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!