Tip Blogging Terbaik

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai rakan blogger baru tanya apa Tip Blogging Terbaik. Aku pun tak pasti samada aku blogger paling layak nak jawab soalan tu. Blogger Surirumah Kak Jie dan Kak Yanmie lebih layak menjawab soalan rakan blogger baru ni atau mungkin blogger sensasi Ariffshah dan 2DayBlogger lebih layak menjawab. Blogging bukan hanya ikut-ikut sahaja kawan ada blog kita pun nak buat blog.

Blogging memang nampak mudah

Bagi aku Tip Blogging Terbaik sebelum nak mula berblog seorang blogger baru mesti tanya pada diri sendiri apa tujuan nak berblog. Tak kurang ramai blogger yang hilang arah tujuan sehingga bosan berblog dan meninggalkan blog begitu sahaja walaupun blog mereka sudah ada pengikut setia. Mungkin Tip Blogging Terbaik di 2Dayblogger.com boleh menjadi panduan rakan blogger baru.

Kalaulah ada rakan-rakan kita nak mula berblog apa agaknya Tip Blogging Terbaik yang akan dikongsikan dengan mereka?

107 Comments

  1. Saya pun tak tau nak bagi pendapat macam mana sebab sy masih baru lagi dalam dunia ni..hehe..berblog mengikut objektif kenapa kita buat blog maybe tak kan hilang arah tujuan. dan perasaan boring berblog akan hilang kot..hehe
    Curahan rasa hafizul @ ..Kad Pengenalan Haiwan PeliharaanMy Profile

  2. bagi saya kita perlu berfikiran jauh serta mencari ilmu untuk kita sama2 maju kehadapan ,jangan raskan diri sntiasa berpuas hati ,kerana berpuas hati nih kita akan ke belakang ,, so positifkan mind set kita untuk terus mara kehadapan
    Curahan rasa Aafairuz @ ..Produk Killer Jus DelimaMy Profile

  3. bagi saya apa yang perlu ialah kita lakukannya secara santai, bersahaja dan tahu golongan sasaran kita.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!