Skandal Seks Anwar Ibrahim DOA AKU

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, aku ini salah seorang rakyat kecil yang sudah jemu mendengar skandal seks Anwar Ibrahim. Berbagai kes skandal seks Anwar Ibrahim yang terdengar sejak berbelas tahun yang lepas dan selama itulah Anwar Ibrahim mengatakan bahawa semua itu konspirasi. Bagi aku kenapa susah sangat nak bersumpah tidak melakukan dan serah DNA jika Anwar Ibrahim tidak melakukan supaya rakyat kecil seperti aku tiada keraguan terhadap beliau tetapi Anwar Ibrahim mempunyai sebab tersendiri kenapa beliau tidak mahu bersumpah dan menyerahkan DNA.

Anwar-Wan-Azizah-Khalid-atas-bas-PKR

Terbaru Anwar Ibrahim telah menafikan bahawa beliau adalah pemimpin politik pembangkang yang terdapat dalam rakam video aksi seksnya bersama pelacur dari China di sebuah SPA. Rakyat kecil seperti aku ni tertanya-tanya siapa yang betul siapa yang fitnah ni. Tak akan Anwar Ibrahim yang sedang menghadapi pertuduhan liwat 2 sebodoh itu untuk melakukan perbuatan terkeji dan tak akan pula DS Najib Razak sebodoh itu mencipta konspirasi skandal seks Anwar Ibrahim untuk meraih simpati rakyat.

Negara terus tidak stabil dengan skandal demi skandal Anwar Ibrahim. Cukuplah itu kerana rakyat kecil yang tidak fanatik dengan mana-mana parti sudah bosan dengan skandal seks Anwar Ibrahim.

DENGAN RASA RENDAH DIRI AKU MEMOHON DOA KE HADRAT ILLAHI SUPAYA :

1. SEANDAINYA ANWAR IBRAHIM DIFITNAH MAKA SI PENFITNAH ITU MATI DIPANAH PETIR.

2. SEANDAINYA ANWAR IBRAHIM MELAKUKAN SEMUA KESALAHAN SEKS TERSEBUT TETAPI TIDAK MAHU MENGAKU MAKA ANWAR IBRAHIM MATI DIPANAH PETIR.

SEMUGA ALLAH SWT PERKENANKAN DOA AKU INSAN KECIL.

Panjangkan doa aku ini dengan retweet, share FB dan buat lah posting bagi yang sudi. Semuga semua ini akan berakhir segera dan negara boleh fokus kepada pembangunan.


Spread the love

72 Comments

 1. Sungguhpun seseorang itu melakukan kesalahan janganlah kita tambahkan(fitnah), janganlah kita caci dan mengeji kerana bukan semua kita ketahui…
  Kecelakaan besar bagi tiap-tiap pencaci, pengeji,
  Yang mengumpulkan harta dan berulang-ulang menghitung kekayaannya;
  Ia menyangka bahawa hartanya itu dapat mengekalkannya (dalam dunia ini)!
  Tidak! Sesungguhnya dia akan dicampakkan ke dalam “Al-Hutamah”.
  Dan apa jalannya engkau dapat mengetahui, apa dia “Al-Hutamah” itu?
  (Al-Hutamah) ialah api Allah yang dinyalakan (dengan perintahNya), –
  Yang naik menjulang ke hati;
  Sesungguhnnya api neraka itu ditutup rapat atas mereka.
  (Mereka terikat di situ) pada batang-batang palang yang melintang panjang.
  (Surah Al-Humazah)

  Lalu mereka berkata: “Kepada Allahlah kami bertawakkal! Ya Tuhan kami; janganlah Engkau jadikan kami sasaran fitnah bagi kaum yang’zalim,(Surah Yunus ayat 85)

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!