Malaysia vs Taiwan Kelayakan Piala Dunia 2014 LIVE

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, rakyat Malaysia semua mendoakan Pasukan Harimau Malaysia berjaya menewaskan Taiwan dengan gol yang banyak supaya perlawanan pusingan ke dua Kelayakan Piala Dunia 2014 di Taiwan tidak terlalu tertekan. Tidak pernah dalam sejarah bola sepak Malaysia selepas zaman kegemilangan Moktar Dahari penyokong Harimau Malaysia bersungguh-sungguh menyokong Pasukan Kebangsaan.

Jersi Pasukan Bola Sepak Kebangsaan Malaysia

Kalau dahulu nak tengok rakyat Malaysia yang berjalan memakai baju jersi Kebangsaan memang hampir mustahil tetapi sekarang sudah ada di merata tempat malah jersi Pasukan Kebangsaan pun dijual di sana-sini.Mereka bangga dengan Pasukan Bola Sepak Kebangsaan.

Jom kita tengok Perlawanan Kelayakan Piala Dunia 2014 Malaysia menentang Taiwan secara LIVE di Stadium Twitter, mudah je letak keywords Malaysia vs Taiwan di kotak search dan rakan blogger akan dapat update setiap saat atau boleh juga menonton Live Streaming @ Malaysia vs Taiwan.

[ad#Adsense234x60]

Kedudukan semasa.

@pejuangbangsa Malaysia 1 vs Taiwan 0 ..syabas Harimau Malaya..
@Malaysia 2 vs Taiwan 0 … tahniah
@Malaysia 2 Taiwan 1 .. alamak ni susah lah
Keputusan pusingan pertama kelayakan piala dunia 2014, Malaysia menentang Taiwan 2-1 > . Malaysia menentang Taiwan Ahad, 3 Julai 2011 ini untuk Pusingan ke dua Kelayakan Piala Dunia 2014 jam 7pm waktu Malaysia

Keputusan pusingan kedua @ Malaysia vs Taiwan (2 – 3)


Spread the love

43 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!