Liga fantasi PL Denaihati Network week 2

Spread the love

Assalamualaikum dan salam sejahtera, jutaa terima kasih kepada rakan-rakan yang join liga fantasi Premier League Denaihati Network musim 2016/17. Tunjuan liga ini ditubuhkan adalah untuk mengeratkan persahabatan online peminat bola sepak khasnya Premier League musim ini.

Lebih 120 kelab seluruh dunia telah menyertai liga fantasi Denaihati Network pada minggu kedua. Kepada peminat Fantasy Premier League yang nak join League Denaihati Network boleh guna code  2136667-509541 dan daftar @https://fantasy.premierleague.com

Keputusan Premier League week 2

Team feberet Abang, Arsenal seri dengan Leicester 0 – 0 dengan permainan yang sangat sengit. Arsenal banyak membuat percubaan tetapi penjaga gol Leicester memang kebal. Prestasi yang baik kerana beberapa pemain utama Arsenal masih direhatkan.

Top 7 liga fantasi PL Denaihati Network week 2


Untuk memeriahkan saingan penganjur menyediakan hadiah mingguan sekotak kopi Codi Cafe kepada setiap kelab top 7. Tahniah kepada 7 kelab iaitu Kaki Bangku, Tekongpool, MU putih, Wau alif nun, Salt N Pepper FC, Super Gleya dan Kuburan FC.

Minggu ini  ke kelab Abang, Denaihati.com jatuh dari ranking 88 kepada kedudukan 99. Perlu transfer pemain yang kurang berkualiti nampaknya,

codi cafe

Kepada pemenang sila PM detail iaitu nama penuh, no telefon, alamat penuh dan email ke Denaihati Network. untuk penghantaran hadiah.

Penganjur akan sediakan hadiah menarik untuk  top 7 pada akhir  musim yang akan diumumkan kemudian.

Peminat bola sepak sila klik  link di bawah untuk jadual dan keputusan perlawanan bola  sepak.

  1. Jadual dan keputusan BPL 2016/17
  2. Jadual dan keputusan Champions League 2016/17
  3. Jadual dan keputusan English League Cup 2016/17
  4. Jadual  dan Keputusan game Arsenal 2016/17

Spread the love

2 Comments

  1. nak layan tapi rasanya nanti tak de kesempatan pula..
    amat sibuk sekarang ni…
    apapun memang best kalau dapat main ni..

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!