iPhone 5 dan Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, masih ingat lagi ke dengan contest iPhone 5 Gadget Impian? Pasti semua peserta contest iPhone 5 Gadget Impian tidak akan lupa dan sedang menunggu keputusan dengan penuh debaran. Ramai juga yang tertanya-tanya bagaimana pemenang iPhone 5 dipilih daripada 84 peserta yang sudah berusaha bersungguh-sungguh.

Berikut antara syarat-syarat yang telah ditulis dalam entri INI :

Peserta mesti berusaha untuk menjadi Top 10 untuk setiap tugasan yang diberi kerana markah tertentu akan hanya diberikan kepada peserta yang berjaya menduduki top 10 untuk setiap tugasan. 10 Blogger yang berjaya mengumpul markah terbanyak untuk semua tugasan akan dinilai oleh Top Blogger. Pemenang akan ditentukan dari jumlah markah paling banyak dikumpulkan oleh peserta contest iPhone 5 gadget impian.”

Berikut jadual markah pemilihan pemenang iPhone 5.

Markah Contest iPhone 5

Jangan juga lupa kepada syarat berikut “Peserta boleh mengubah suai kandungan entri penyertaan tetapi tidak boleh mengirim entri baru” termasuk juga tidak mengubah permanlinks, jika berlaku tidak diterima penyertaan.

HADIAH

Penganjur telah mengambil keputusan mengumumkan keputusan dan menyerahkan hadiah pemenang 1 – 10 dan hadiah untuk setiap katogeri di Majlis Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013.

iPhone 5

Hadiah misteri Kembara Muslim Kemboja dan Vietnam 6H5M akan pilih melalui cabutan bertuah untuk peserta contest iPhone 5 Gadget Impian yang hadir Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013.

Sponsor

Terima kasih kepada semua sponsor yang sudi menaja Contest iPhone 5 Gadget Impian :

Tahniah kepada semua pemenang dan jangan kecewa kepada yang tidak berjaya kerana selain hadiah ada banyak faedah-faedah lain semua peserta perolehi daripada penganjuran contest iPhone 5 Gadget Impian.

Bertemu lagi dilain masa dengan contest yang lain.

Terima kasih semua … berjumpa kita di #SBB2013.


Spread the love

109 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!