Khasiat kunyit hitam Black G Nutrima by MARDI diiktiraf, sambutan hangat setiap hari

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sekali lagi Pengiktirafan ANUGERAH CEMERLANG KATEGORI PRODUK TRADISIONAL telah Black G Sdn Bhd perolehi bagi tahun 2019 melalui Persatuan Pengeluar Ubat Tradisional Melayu Malaysia –  Persatuan Purbatama.

Anugerah telah di sampaikan oleh Datin Dr. Faridah Aryani Binti Md. Yusof [Director, National Pharmaceutical Regulatory Agency (NPRA)] dan telah dirasmikan oleh Dr Ramli bin Zainal [Senior Director of Pharmaceutical Services Program, Ministry of Health.]

Kepercayaan pengguna Black G Nutrima by MARDI meningkat

Kami bersyukur atas penghargaan dan pengiktirafan ini yang menjadikan kami berbangga untuk menjadikan Produk Kunyit Hitam terbaik hanya dari Black G Sdn Bhd.

Kami berharap pengguna-pengguna Black G Nutrima by MARDI di luar sana akan berbangga dan semakin yakin untuk menyebarkan kebaikan Produk Black G ke seluruh Malaysia dan di rantau Asia Tenggara.

Terima kasih kerana ramai meletakkan keyakinan dan kepercayaan 100% serta istiqomah dalam menggunakan Black G di dalam kehidupan seharian anda.

Kami Memohon maaf kepada semua di luar sana sering menghubungi kami dan menceritakan akan kesilapan membeli produk Kunyit Hitam keluaran lain yang tidak langsung memberikan kesan sama seperti keluaran Black G Sdn Bhd.

Pastikan kunyit hitam Black G Nutrima by MARDI

Keselamatan dan dos yang betul untuk pengguna

Jom kami share dengan anda kenapa Produk Keluaran kami berbeza dengan yang lain.

1. Black G Sdn Bhd adalah satu- satunya Syarikat yang bekerjasama dengan MARDI dalam ‘Research & Development’ pengkhususan dalam Pengkajian Kunyit Hitam (Kaempferia Parviflora).

2. Hanya Produk Black G Sdn Bhd yang telah mendapat Pengikitirafan dari dalam mahupun luar negara.

3. Melihat kejayaan demi kejayaan yang Black G Sdn Bhd perolehi, ramai di luar sana yang mengambil peluang untuk meniru dan membuat produk yang dilihat seperti keluaran kami.

Namun inilah yang menjadi kerisauan buat kami dan team Black G. Kami mengambil masa lebih 6 tahun di dalam “Research & Development” bagi memastikan KESELAMATAN dan DOS yang betul dapat diperolehi. Ini kerana kami inginkan kebaikkan yang berterusan bagi sesiapa yang mengambil Produk Black G.

Produk yang selain Black G dilihat sangat tidak bertanggungjawab dengan mengatakan Produk mereka sama juga dari MARDI dan yang dirisaukan adakah mereka cukup teliti dalam membuat R&D yang betul atau tiada langsung R&D?

Kami yakin setiap sahabat Black G adalah yang tahu memilih antara Produk yang Baik dan yang Sebaliknya. Dan kami berharap pautan ini dapat disebarluaskan oleh sahabat dan rakan Black G yang kami kasihi serta sayangi.

Produk Black G Nutrima by MARDI ini mendapat sambutan dan jualan setiap hari.

Antara ejen-ejen produk Black G Nutrima by MARDI
Black G Nutrima by MARDI di Pekanbaru, Indonesia
Pengeposan Black G Nutrima by MARDI setiap hari

Bagi yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang kunyit hitam Black G Nutrima by MARDI ini, boleh baca artikel-artikel yang telah ditulis:

1 – Penemuan saintis MARDI, berkesan cegah pelbagai penyakit moden

2 – MARDI temui ‘kuasa’ kunyit hitam, hasilkan produk Black-G

3 – Antioksidan Black G, senjata melawan radikal bebas

4 – Saintis bongkar rahsia kunyit hitam!

5 – Dulu kencing manis 9.8, kini 4.4 lepas makan kunyit hitam Black G

Bagi yang ingin dapatkan Black G ini, boleh dapatkan daripada :
Senarai Nama Ejen Black G Nutrima by MARDI

Mari bersama-sama kita kongsikan artikel ini sebanyak mungkin ya. Moga semakin ramai mendapat manfaat kebaikannya. Terima Kasih.

4 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!