Jom Undi Gol Syahmi Safari AFF Suzuki 2018

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Peminat bola sepak tanahair kita sudah pasti mengetahui tentang kemaraan pasukan Malaysia ke peringkat akhir menentang Vietnam. Kemenangan berdasarkan agregat di tempat lawan berpihak kepada Malaysia dengan gagalnya sepakan penalti Thailand pada saat-saat akhir perlawanan.

Kami baru kehilangan FB page yg mempunyai lebih 2 juta follower. Mohon seminit LIKE page baru kami yang penuh dengan ILMU untuk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

Dengan finalis Piala AFF Suzuki 2018 telah disahkan, kita semua boleh melihat ke final perlawanan antara Malaysia dan Vietnam. Tetapi sebelum itu, mari kita lihat kembali ke empat gol terbaik dari pertembungan separuh akhir.

Gol perlawanan Thailand vs Malaysia di Rajamangala Stadium pada 5 December 2018.

Filipina dan Thailand mungkin kurang dari persaingan tetapi mereka masih berpeluang untuk menang di sini. Sementara itu, yang menjadi pilihan utama buat masa sekarang adalah gol Syahmi Safari dan Nguyen Quang Hai dari Vietnam.

Sebaik sahaja anda melihat empat calon tersebut, hantar undian anda  untuk membantu menentukan pemain mana yang akan memenangi gol terbaik pusingan terakhir.

Undi Gol Syahmi Safari di sini!

Kepada semua peminat Bola sepak Malaysia, jom undi gol Syahmi Safari dan berikan sokongan pada perlawanan akhir pada 11 dan 15 Disember 2018 nanti.

29 Comments

  1. Keputusan untuk gol tercantik ni dah keluar ke belum ye. Siapa yang dapat undian paling bnayak? Kalau kita dapat pun mesti ekor Harimau Malya hepi

  2. Kita wajar mengundi Syahmi kerana beliau pemain Malaysia..

    kita sokong sebagai bukti kita bersatu untuk melihat pemain Malaysia cemerlang di peringkat antarabangsa

  3. Terbaik gol syahmi. Tahniah untuk pasukan Malaysia. Undian adalah pilihan jujur anda sendiri. Bukan kerana Syahmi org Malaysia kita mesti pilih syahmi. Apapun pilihan ditangan anda. Tahniah juga untuk syahmi kerana menghasilkan gol yang cantik dan seterusnya mengembirakan rakyat Malaysia…….
    Curahan rasa Wiramerah @ ..Buka Akaun Demo Olymp Trade Dan Mula MelaburMy Profile

  4. Siap ada undian untuk penjaring bola sepak tahun ni.. InsyaAllah nanti saya undi.. Lama x tengok bola hihihi

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!