iPad 2 tugasan khas

[ad#Yieldads]

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, pasti ini adalah entri yang ditunggu oleh 10 finalis contest iPad 2 juga semua teman-teman lain. Tugasan khas tak lah susah sangat lebih kepada menyelongkar blog denaihati. Caranya mudah 10 finalis (blogger yang lain pun sangat digalakan ikut serta) perlu buat entri khas dengan menjawab 10 soalan yang diberikan dengan tajuk bebas.

Cara menjawab soalan adalah dengan meletakan tajuk entri bersama link yang sesuai dengan jawaban soalan yang diberikan. Contoh soalan : Siapakah Seorang Penyanyi utama kumpulan nasyhid telah meninggal dunia pada tahun 2009? Contoh jawapan :ย Ustaz Asri โ€“ Pergi Tak Kembali (jawapan hanya perlu letak tajuk entri yang mempunyai jawaban untuk soalan berserta linknya sahaja).

iPad 2 16GB

[ad#Adsense234x60]

Jom sama-sama kita jawab soalan :

1. Dimana aku ditahan dan digeledah polis? (Masih ada rasa suspen nak pergi sana)

2. Siapakah Perdana Menteri Sebelum DS Najib Razak yang telah mengundur diri?

3. Siapa yang menjadi introducer aku join Sponsored Tweets?

4. Bilakah tarikh ulangtahun berkahwinan aku dengan my belove wife? (masih sebak bila baca entri ini)

5. Bila blog Denaihati berstatus PR0?

6. Siapakah penulis jemputan pertama di blog denaihati?

7. Siapakah blogger hebat yang telah menang keretaย Peugeot 308 VTi?

8. Apakah contest SEO kedua yang telah memberi kesan positif kehadiran blog denaihati di Malaysia?

9. Berapa umur abang (anak ke tiga) ketika masuk Madrasah di Shah Alam? (Sejak Mac 2011 dah berpindah di Muar)

10. Bila blog denaihati berhijrah dari blogspot ke wordpress?

Selamat menjawab semua soalan sehingga jam 11.59pm 15/6/2011. Tinggalkan link entri di commentLuv diruangan komen di bawah. iPad 2 semakin hampir kepada 3 blogger yang paling bertuah. Blogger yang lain jangan kecewa masih ada peluang lain untuk menang iPad 2 … tunggukan pengumuman setelah contest iPad 2 Malaysia selesai.

[ad#Yieldads]

106 Comments

  1. Pergh! iPad 2 woow! sayangnya xsempat join… ๐Ÿ™
    bila lagi akan ada contest macam ni? nak join jugak la nanti kalau ada lagi ๐Ÿ˜‰

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!