iPad 2 selesai

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah contest iPad 2 selesai cuma tinggal mengumumkan pemenang dan penyerahan hadiah berupa iPad 2, cermin mata Ray Ban dan wang tunai. 10 finalis telah dipilih untuk menyelesaikan tugas-tugas khas iaitu :

  1. Syahrilhafiz.com
  2. Kulanzsalleh.com
  3. Pendekarberkuda.org
  4. Eyriqazz.com
  5. Ariffshah.com
  6. Amriawan.blogspot.com
  7. Yanmieonline.com
  8. Kujie2.com
  9. Blog.mohdisa.com
  10. Kakilepak.com

Berikut adalah entri khas dengan berbagai jawaban dan gaya penulisan (mana yang paling best tu?). Senarai mengikut kecepatan menyelesaikan tugas khas. Dah baca ke?

  1. http://yanmieonline.com/2011/06/ipad-2-tugasan-khas/
  2. http://kakilepak.com/komputer/tugasan-yang-diberikan-denaihati-com/
  3. http://amriawan.blogspot.com/2011/06/jawaban-tugas-mendapatkan-ipad-2.html
  4. http://syahrilhafiz.com/blog/tugasan-khas-ipad-2.html
  5. http://blog.mohdisa.com/antara-ipad-2-dan-tugasan.html
  6. http://ariffshah.com/ipad-2-denaihati-semakin-menjadi-kenyataan/
  7. http://www.eyriqazz.com/2011/06/ipad-2-tugasan-khas-mungkinkah-hangit.html
  8. http://www.kujie2.com/pengetahuan-am/peluang-untuk-menang-ipad-2-malaysia.html

Hanya 8 sahaja finalis yang selesaikan tugasan khas sebelum waktu ditetapkan. Ini bermakna 2 finalis ni tak layak menang hadiah. Seronok juga baca entri lama-lama dan ada link yang diberi tu yang aku sendiri dah terlupa tetapi tangkap syahdu bila baca semula. Setiap jawapan ada multiple entri jadi mana pun entri yang di link adalah betul.

iPad 2 16GB siapa yang punya

Hasil daripada contest iPad 2 Malaysia untuk blog denaihati sangat memuaskan untuk mencapai matlamat plan 100 hari blogging dimana purata trafik harian telah meningkat, bounce rate telah menurun dari 64% ke 58%, trafik dari search engine meningkat dari 28% ke 36%, Ranking Alexa Malaysia semakin baik dari 320 menjadi 256 (mungkin tips “cara meningkatkan Ranking Alexa” juga membantu), subscriber Aweber bertambah ke 207, Fanpage Facebook dah melebihi 6K dan Follower Twitter lebih 15K. Aku pasti ramai juga rakan blogger lain mendapat faedah dari contest iPad 2 ini setidaknya menambah jaringan network 1Nusantara kerana aku tidak akan buat contest kalau tidak ada manafaat kepada semua Hidupkan Untuk Memberi.

Terima kasih kepada sponsor eQurban.com (joom jadi rakan niaga eQurban bisnis sambil beramal) dan Ray Ban Malaysia serta semua blogger 1Nusantara yang ikut serta contest iPad 2 Malaysia. Nampaknya ramai yang teringin memiliki iPad 2 jadi aku sedang berbincang dengan beberapa Sponsor untuk menganjurkan contest yang lain dengan hadiah iPad 2 … setuju ke???

Siapa pemenang 3 x iPad 2, 4 x Ray Ban dan Tunai RM100 x 3 .. tunggu!!

65 Comments

  1. perrhhhh….. mmg gempak cara nie… tuk networking…. klu mcm nie… aku pun nak bt….. nak bagi kereta sbiji nnt…heheeee….:)

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!