Dunia Akhir Zaman

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia,

adakah dunia sudah sampai dipenghujungnya apabila Dajjal bertopengkan manusia sudah berani menyerang Islam tanpa rasa bersalah dengan perisai “KEBEBASAN BERSUARA”. Individu-individu tertentu dengan segaja menyerang Islam dan pemerintah negara yang berkaitan membiarkan sahaja kerana katanya tidak mampu bertindak atas prinsip “DEMOKRASI”.

Mohon seminit LIKE page kami yg penuh dengan ILMU utk jadi top 10 Malaysia! Klik Sini

Bermula dengan filem “Innocence of Muslims” yang di arahkan oleh Sam Bacile. Google tak nak keluarkan filem kontroversi ini daripada Youtube dan Amerika pun tak nak mengarahkan Google mengeluarkan dari siaran kerana “KEBEBASAN BERSUARA”.

Gambar Pengarah Innocence Of Muslim

Di Malaysia ada ahli politik yang kata Islam membuang banyak masa dan tenaga menentang penghinaan ke atas Nabi Muhammad dan Islam. Mungkinkah kenyataan ini dikeluarkan untuk memastikan Islam Malaysia tidak bersatu? Jika benar maka matlamat itu berjaya kerana akhirnya kedua-dua pihak yang dimaksudkan dalam komen ini akhirnya akan membuat bantahan berasingan.

Terbaru dengan rasa penuh bangga Stephane Charbonnier Ketua Editortabloid Charlie Hebdo di Perancis telah publish karikator Nabi Muhammad berbogel. Tujuannya dengan segaja ingin memprovokasi umat Islam. Perdana Menteri Perancis tidak berbuat apa-apa kerana “KEBEBASAN BERSUARA”.

Ketua Editor Charlie Hebdo

Adakah mereka ini Dajjal bertopengkan manusia yang dengan berani menghina Islam?

Teringat pesan terakhir Rasulullah ketika menyampaikan Khutbah Haji Wida’ di Padang Arafah :

Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil.

[box type=”shadow”]Sponsor Ads

Rahsia Yakjuj Makjuj sudah terbongkar! Klik Sini

Rahsia magnet rezeki bukan lagi rahsia! Klik Sini

Sedekah pembuka pintu rezeki. Ramai yang masih tidak tahu rahsianya! Klik Sini[/box]

DEMOKRASI ada sistem musuh Islam yang pasti akan digunakan untuk memusnahkan Islam … kini sudah terbukti.

Semuga semua peristiwa terbaru ini menjadikan kita semakin dekat dengan ALLAH SWT kerana dunia akhir zaman sudah terlalu dekat.

Nota : YB Ngeh Koo Ham telah memohon maaf diatas kesilapan beliau – Malaysiakini

201 Comments

  1. Nabi dulu sangat santun dan bila dihina maka dia menerima karena apapun Allah sendiri yang telah mengangkat derajatnya biarpun semua musuh-musuh Islam menghina ia tetap akan mulia namun kita sebagai pengikutnya tentu tak terima Rasul kita diperbuat sedemikian rupa
    Curahan rasa munir ardi @ ..Siap-siap menghadapi BanjirMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!