DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

Spread the love

Terima kasih kepada teman-teman yang sudi untuk meletakkan link Denaihati dalam entri  kalian. Kalau ada entri lain yang tidak tersenarai sila maklumkan. Berikut adala 10Malaysia link yang dapat dikesan :

1. Eyriqazz.com : Aku Kagum

2. Cik Epal : Blogger ranking alexa bawah sejuta. WOW! anda tercalon?

3. Inertz.com : inertz.com kini PR3

4. Ariffshah.com : The Importance of SEO Optimized Wordpress Themes

5. Joegrimjow.blogspot.com : Top 40 blogger di Gengblogger

6. Wazy84.com : Wazy84.com dapat Awards

7. Azmanishak.com : Jadikan budaya ReTWEET tajuk blog rakan anda sebagai amalan berblog

8. RestnRileks.com : Saya Baca Blog Anda, Bosan.. Lalu Saya..

9. Kujie2.com : Tutorial : Pasang WP Social Blogroll

10. Megat.net : Izinkan Aku Pergi

Tapi yang lebih mengejutkan apabila Blog PR7 1Malaysia.com.my sudi untuk memberi kejutan kepada Denaihati. Kalau tak percaya saksikan video di bawah terutama dibahagian awal.

DS Najib Razak secara peribadi telah menjawab soalan aku yang menyentuh soal Memperkasa Minda Orang Melayu. Soalan aku : “Saya sangat berharap Datuk Seri dapat membawa agenda memperkasa minda orang Melayu untuk menjadi Melayu moden dan beriman; satu agenda yang dapat mengikis sifat negatif yang bermaharajalela dalam pemikiran orang Melayu dan dengan yang demikian membatas kemajuan mereka sendiri. Inilah masa yang terbaik untuk melakukan transformasi di kalangan orang Melayu.”

Untuk membaca jawapan bertulis DS Najib Razak boleh terus ke 1Malaysia.com.my (BM) atau 1Malaysia.com.my (English). Berbaloi-baloi ni. Semuga ini menjadi suntikan Motivasi untuk aku terus berjuang memperkasakan agenda perubahan minda untuk kejayaan Dunia dan akhirat dengan izin Allah swt.


Spread the love

225 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!