Contest Gadget Impian belum tamat lagi

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, alhamdulillah tugas untuk 12 peserta terakhir telah tamat tepat pada jam 11.59pm, 27/2/12 dimana blog Ariffshah menjadi peserta terakhir. Contest Gadget Impian adalah contest terbaik yang pernah dianjurkan oleh blog Denaihati. Tabik dengan semua peserta akhir contest yang berusaha bersungguh-sungguh dengan berbagai strategi untuk mendapat undi terbanyak. Terima banyak email dan DM minta semua peserta keluarkan skill macam mana boleh dapat undi sebanyak itu. Memang bagus sangatlah kalau semua peserta berkongsi ilmu.

Untuk semua peserta contest akhir gadget impian ingat contest belum tamat masih ada 30% untuk menentukan kejayaan anda. Lebih dariapada 30 juri umum sedang menilai entri yang telah di post di blog Denaihati untuk memilih 5 dari 12 yang paling layak untuk mendapat gadget impian. Selain daripada penilaian juri ada beberapa lagi penilaian rahsia yang sedang dijalankan untuk memilih 5 paling baik daripada 12 yang terbaik.

Tugasan akhir kepada semua peserta untuk saringan terakhir diminta tinggalkan link post entri contest gadget impian blog anda seperti yang telah keluar di blog Denaihati di ruangan komen entri ini. Hanya link yang disenaraikan dalam entri ini sahaja akan layak di nilai oleh Juru Umum dan Penilaian Rahsia.

  1. Affanruslan.com/bantu-saya-untuk-menang-macbook-pro
  2. Ariffshah.com/boleh-ke-dapat-macbook-air-ni
  3. Faizalfredley.com/2012/02/10/aku-nak-menang-macbook-air-dari-denaihati
  4. Puanbee.com/tolong-puanbee-menang-iphone4s-dari-blog-denaihati-boleh
  5. Zulseffort.com/bantu-zulseffort-menang-galaxy-tab-10-1
  6. Eiz1004.upprofits.com/kenapa-samsung-galaxy-jadi-idaman
  7. Naman0807.blogspot.com/2012/02/bolehkah-jadi-kenyataan-gajet-impian.html
  8. Yanmieonline.com/2012/02/bantu-saya-menang-iphone-4s
  9. Hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html
  10. Ziefauzi.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian-tercapai-atau-sebaliknya.html
  11. Normj1001.blogspot.com/2012/02/mj-nak-menang-nikon-d90-dari-denaihati.html

(Semua pembaca sila lawat link di atas dan beri sokongan mana yang patut)

Kepada semua peserta tolong promosi entri ini kerana total FBlike, Google + 1, Linkedin, Retweet dan komen akan dibahagi sama rata kepada semua peserta akhir. Total semua undian akan dikira pada 11.59pm, 5/3/12.

Ramai yang kata susah betul lah contest ini macam tak nak bagi hadiah je. Bukan begitu, cabaran semua dibuat untuk menguji minda dan ketahan peserta melalui berbagai kesukaran untuk mendapat GADGET IMPIAN mereka. Insyallah kepada yang berjaya akan merasai kemanisan kurma contest ini dan kepada yang tidak berjaya akan mendapat pendedahan jenama blog yang sangat besar. Pasti ada antara peserta akhir yang akan jadi Blogger Popular 2012.

Tapi sayang hanya beberapa Blogger yang tak masuk final ambil kesempatan daripada contest ini yang lain buat tak kisah. Tapi belum terlambat untuk dapat manafaat backlinks dan SEO dari contest ini.

596 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!