Blog menghina Islam

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, menghina Islam ini sudah ada sejak Islam itu ada di atas muka bumi. Menghina Nabi Muhamad SAW sudah ada sejak Nabi diangkat sebagai Rasulullah. Blog menghina Islam adalah satu dari jutaan penghinaan yang berterusan yang akan berlaku sehingga hari kiamat. Lihat sahaja bagaimana Benjamin Stephen mengina Islam melalui ceramahnya.

Di bawah kubah hijau Masjid Nabawi inilah Nabi Muhamad SAW disemadikan

Banyak blog yang mengulas isu ini terus link kan ke blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang mencerca ALLAH SWT, menghina Nabi Muhamad SAW dan mempesenda Islam tetapi tidak untuk aku kerana ini sudah pasti memberi laluan trafik dan menambah popularkan dan menjadikan penulis lebih mengila. Penulis ini adalah antara manusia psiko yang cuba mencari publisiti murahan melalui aktiviti ekstrim yang tidak adalah dalam kamus mana-mana agama.

Menghina Islam terjadi apabila umat Islam lemah tidak mampu merapatkan shaf berganding bahu walaupun ada perbezaan pendapat. Kelemahan in menjadi senjata pihak yang ingin melihat Islam jadi semakin lemah dengan diadu domba sesama Islam.

Kita sedang menunggu IMAM MAHDI yang bila-bila masa sahaja akan muncul menyelamatkan umat Islam kerana pemimpin Islam yang ada kini sudah tidak mampu lagi.

Nota : Hukum Menghina Rasulullah SAW

[ad#eQurban300]


Spread the love

88 Comments

 1. Salam DH
  Saya juga telah cukup banyak menemukan blog2 yang menghina dan menjelek2an agama islam, mereka dengan seenaknya berkata seolah2 apa yang mereka katakan itu paling benar. Setuju dengan pendapat anda, ada sebagian orang yang memang sengaja membuat hal2 semacam ini untuk sebuah popularitas katakanlah untuk menarik visitor lebih banyak dalam waktu singkat. Menurut saya Bodoh sangat orang2 yang mempunyai pemikiran dangkal semacam ini.
  Curahan rasa Mas Gie @ ..Betwin188.com Agen Bola Terbaik Dukung Anti Rasisme EURO 2012My Profile

 2. Ass wr wb buat ustadz saya sangat berterima kasih apabila ustadz bisa sedikit bisa menolong saya dan tiada hal yang lebih membahagiakan kepada saya selain mendapat rahmat allah dan sedikit kasih dari sesama muslimnya
  apalagi seperti saat seperti sekarang ini,entah ini apa cobaan atau balak bagi saya tapi rasanya sangat berat bagi saya.
  fitnah memang begitu kejam dan fitnah pulalah yang menimpa saya saat ini ustadz.
  maka dari itu saya mohon dengan sejuta pengharapan,tolong bersihkan nama saya yang dijelek jelekkan dan dirusak di salah satu blog.sungguh saya sangat berterima kasih apabila ustadz ikut berusaha untuk membersihkan nama baik saya terlebih lebih blog tersebut ditutup.
  alamatnya ini ustadz http://pemapar-kebathilan.blogspot.com/2012/01/mengobati-penyakit-itu-mudah.html
  mohon maaf kalau saya merepotkan dan terimakasih beribu ribu terima kasih saya buat ustadz atas perhatiannya Wassalamu alaikum wr wb
  Moeslih Rosyid

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!