Anugerah Blogger Malaysia 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiba-tiba aku terfikir Anugerah Blogger Malaysia 2011. Aku lemparkan idea ini di twitter dan facebook ayat ni “2011 ni kalau buat anugerah blogger ada ke sambutan?“. Alhamdulillah feedback yang diterima sangat positif.

sbb2015 blogger malaysia

Antara feedback yang diterima dari rakan-rakan twitter dan facebook :

@Zianazone confirm ada …. sy yg 1st sokong.

@Roslan_Nazri nak bagi idea gune nama blogger awards atau shout bloggers

@Saya TakKisah cool! buat je! kasi gempak Blogger Shout Awards!

@nama_sy_pakeri bagus gak kalau ada anugerah untuk blogger ni asyik2 artis je yang dapat … blogger pun nak gak

@fabulousnana musti ada

@ilisaharudin mesti ada punya. blogger semakin hebat kini

@MrKayMY aku mmg ada cadangan nak buat. tp takde modal

@beautifulnara ada sambutan tapi kena wat grand2

@zoolligakampung bagus buat award blogger …. anugerah blogger tak laku boleh masuk sekali

@jeogrimjow ku join sebagai penganjur

Joom kongsi idea di ruang komen manakan tau kot ada idea yang lebih baik.

[ad#nuffnang336]

426 Comments

  1. Salam bro
    bagus juga kalau buat anugerah bloggers ni
    bila lagi kan nak iktiraf bloggers-bloggers di Malaysia dan Indonesia
    ramai yang mempunyai bakat di dalam dunia blogging
    dan satu lagi anugerah amcam ni dapat mengeratkan siratulrahim di antara semua bloggers
    Saya sokong 100% bro untuk anugerah ni
    Curahan rasa wazy @ ..Nasihat Pak TuaMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!