10Malaysia Top Link dan Commentator Oktober @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, maaf bulan ini lewat sikit. Aku ucapkan terima kasih kepada 98 blogger yang dah berani ikut serta contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One dan hadiah yang lain seperti dalam senarai hadiah contest Hidup Untuk Memberi.

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Oktober 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan just nak bagi tau peluang masih terbuka untuk semua.

1. ibuntu.co.cc – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Yanmieonline.com – RM30

3. Amriawan.blogspot.com – RM20

4. Stewardjohn.com

5. Azuanrazi.com

6. Zonbebas.com

7. Kulanzsalleh.com

8. Blog.mohdisa.com

9. Hanspunyablog.blogspot.com

10. Zuriey86.blogspot.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator Oktober 2010  dan hadiah untuk top 3. Ranking 2 dan 3 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Bang Iwan – RM30

3. Munir Ardi – RM20

4. Pisyek

5.Kulanz

6. Yanmie

7. YangBaik

8. Anwar Osman

9. Rashid

10. Ariffshah

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

326 Comments

  1. sekedar mencari banyak teman dan kenalan boleh kan berkomentar disini, salam kenal semua ya. Syukur2 mau jadi teman saya, kalo mau berkunjung ke blog saya ya. Terima kasih

  2. Tak sangka boleh menang contest bulanan ni. Saya sudah pun menghantar mesej di Facebook Denaihati. Cuma saya tertanya-tanya, bolehkah saya claim hadiah bulan-bulan yang lepas? Saya belum lagi berbuat demikian kerana sebelum ini saya sangka yang hadiah wang tunai bulanan ini akan diberikan selepas tamat kontes.
    Curahan rasa iBuntu @ ..Kemaskini BlogMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!