Anak-anak terdedah SEKS setiap hari

Ramai ibu-bapa membiarkan anak-anak menonton kartun dari barat. Bagi mereka lebih baik anak-anak tengok kartun dari mereka melihat program lain yang tak sesuai. Pemikiran beginilah telah digunakan oleh gerakan FREEMASONS untuk mempengaruhi minda anak-anak kita secara MAKSIMUM.

Lihatlah apa yang berlaku sekarang anak-anak muda menjadi BOHSIA, ketagih FILEM LUCAH, PEROGOL dan SEKS BEBAS. Anak muda yang bakal menjadi HARAPAN bangsa runtuh akhlaknya dan ini akan melahirkan PEMIMPIN negara yang juga runtuh akhlaknya.


KENAPA tidak PERCAYA ka???

Tontonlah videos ini dan lihatlah bagaimana kartunis barat mengunakan KEMALUAN LELAKI dan WANITA sebagai objek terselindung disebalik  kartun yang ditonton  oleh anak-anak kita.

 

Untuk tengok video yang lebih detail lagi dan mengerikan bagaimana mereka mengawal minda anak-anak kita

 

APA KOMEN ANDA???

66 Comments

  1. bukan sekadar anak2 bahkan kita juga diserang dari pelbagai sudut.freemanson mempunyai agenda yg besar dan teratur utk menjauhkan manusia dari ajaran Islam.

  2. sana sini bising dgn berbagai konspirasi merepek ttg freemasons dan illuminati. Tanpa sdar, ini yg sepatutnya mereka perlu beri pwrhatian. Manusia semakin lalai dan leka dgn dunia yg mereka cipta sndr

          1. hmm dah kene remove eh? dulu kat u tube pon series video the arrival ni kene remove gak. then diaorg bukak website sendiri, asyik kene hack jer, ni i try bukak website http://wakeupproject.com pon tk dpt juga. Ala video series the arrival ni best. sebaik i sempat tengok dari siri 1 sampai akhir.
            Curahan rasa Mrs Imran @ ..Raya HamperMy Profile

  3. pengaruh negatif dari barat dan timur memang susah nk dibendung… tgk kat jepun dah la…

    sampai ade buat festival kemaluan lelaki baru2 ni… tatau la ape yg bestnye psl festival ni… 😯
    .-= Pisyek´s last blog ..Cara terpantas selesaikan Rubik =-.

  4. Sekarang nih kebanyakkan filem yang dipaparkan dekat TV tu tak ditapis betul2. Bahan2 lucah pun senang sangat diperolehi dekat Internet. Ni la juga peranan ibubapa untuk mengawasi pergerakan anak. Tapi tidak bermaksud anak perlu dikawal 24 jam, takut pula anak akan memberontak.
    .-= Steward John´s last blog ..Rumah Kedua? =-.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!