701pages.com Direktori Carian No 1 Malaysia

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, Pernah dengar tak tentang 701panduan? Kalau di kalangan blogger rasanya ramai yang pernah menggunakan pengiklanan dengan 701panduan. Sekarang 701panduan telah diberi penjenamaan baru atau branding baru menggunakan nama 701pages.com. 701pages.com local search directory Bagi pembaca blog Denaihati yang masih belum tahu lagi tentang 701pages.com ianya merupakan online directory untuk carian pelbagai maklumat seperti carian makanan, pelancongan, makanan, hotel, kecantikan, carian lokasi, movie dan macam-macam lagi. 701pages.com dimiliki oleh 701panduan Sdn Bhd, syarikat usahasama Singapore Press Holdings dan Star Publications.

Majlis Pelancaran 701pages.com bersama Lisa Surihani

701pages.com dilancarkan dalam satu majlis yang diadakan pada 12/7/2012 bertempat di Hotel Westin Kuala Lumpur. Team Denaihati ada menerima jemputan ke majlis pelancaran tu. Turut memeriahkan majlis pada hari tu dengan kehadiran Ratu Sosial Media Malaysia iaitu Lisa Surihani. pelancaran 701pages hotel westin KL

lisa surihani ratu sosial media

Majlis pelancaran 701pages.com telah disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengarah Urusan Kumpulan, Star Publications (M) Berhad Ho Kay Tat, Pengerusi 701pages.com, Leslie Fong dan Lisa Surihani.

lisa surihani ratu sosial media

Selain berfungsi sebagai online directory untuk carian pelbagai maklumat seperti carian makanan, pelancongan, makanan, hotel, kecantikan dan sebagainya, 701pages.com juga mempromosikan perniagaan dalam talian. “7 Days A Week, Your No.1 Local Search Directory” merupakan tagline yang digunakan oleh 701pages.com sesuai dengan perkhidmatan yang disediakan oleh 701pages.com bagi memudahkan pengunjung mendapatkan maklumat secukupnya. Majlis di Grand Ballroom Westin Hotel, Kuala Lumpur hari tu turut menampilkan persembahan ahli silap mata, David Lai dan juga pemain biola elektrik, penulis lagu, pelakon dan penerbit iaitu Dennis Lau. persembahan silap mata dan biola 701pages.com Untuk dapatkan maklumat lanjut tentang 701pages.com bolehlah kunjungi laman web www.701pages.com atau follow Twitter 701pages. Jangan lupa Like facebook 701page.com dan berpeluang menangi hadiah utama Toshiba 46″ LCD TV, Samsung Galaxy Note atau Samsung Galaxy Tab 10.1 apabila membuka pintu dalam permainan “The Door To Great Perks“.


Spread the love

119 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!