10Malaysia Top Link dan Commentator Mei @Denaihati

Salam 1Malaysia, terima kasih kepada semua pengunjung Denaihati khasnya peserta contest Hidup Untuk Memberi yang telah membantu meningkatkan trafik. Alhamdulillah lebih daripada 42,000 pengunjung telah singgah Denaihati sepanjang Mei, 2010 dan ini merupakan trafik tertinggi dalam sebulan yang pernah dikecapi oleh blog ini. Semuga prestasi ini berterusan dan semakin hebat.

10Malaysia Top Link Referrer Mei

10Malaysia Top Link Referrer Mei

Berikut adalah token sebagai tanda terima kasih kepada 3 blog daripada 10 yang paling banyak memberi link referrer kepada Denaihati. Data ini berdasar daripada Google Analytics 1 – 31/5/2010.

1. Benashaari.com : RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Wawwi com : RM30

3. Yanmeionline.com : RM20

10Malaysia Top Commentator Mei

10Malaysia Top Commentator Mei

Berikut adalah token sebagai tanda terima kasih kepada 3 blogger daripada 10 yang paling banyak berkongsi idea dalam Denaihati.

1. Steward John : RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati.

2. Dya : RM30

3. Mieran : RM20

4. Bang Iwan : Rp100ribu (Pengomel terbanyak dari luar Malaysia)

Semua link 10Malaysia Top Link dan Commentator Mei @Denaihati akan disenaraikan di Teman Denaihati. Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.com, Anisha Online Mall, eQurban.com dan Kulanzsalleh.com (masih ada beberapa lagi dalam perbincangan). Kalau dapat sponsor Kereta Proton mesti best kan!!!.

Sehingga hari ini sudah tersenarai 80 peserta contest dari Malaysia dan Indonesia. Seandainya terdapat peserta contest yang belum disenaraikan sila maklumkan melalui ruang komen atau contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter. Penyertaan contest masih terbuka untuk blogger Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore dan seluruh dunia. Senarai hadiah keseluruhan contest Hidup Untuk Memberi akan diumumkan sebaik sahaja penyertaan ditutup (akan diumumkan kemudian). Kepada yang nak join boleh terus ke Contest Hidup Untuk Memberi.

@Sila singgah ke blog peserta contest ke 11 dan 12 : Elyaszbha dan Kulanzsalleh.

[ad#advertlets336]

574 Comments

  1. wAO. bang iwan dapat Rp100ribu.. πŸ˜‰
    Teringinnye nak pergi indonesia..
    Takde kaitan pulak komen ni.
    Ramai jugak yang support kontest ni kan?
    Maybe ni bulan terakhir boleh membebel kat sini.
    Next month dah start kewajipan bekerje..
    Jadi, gud luck kepada semua peserta yeah! :mrgreen:
    Curahan rasa mj @ ..Mohd – Ziana Zain juara Mentor 4My Profile

        1. @syahrilhafiz, Kena letak link dekat entri contest tu, sebab bro DH akan hanya terima penyertaan yang masuk melalui entry contest tu. CommentLUV dah register? Kalau tak silap, dier akan paparkan berdasarkan RSS blog.

          1. @syahrilhafiz, bro tnya la..tapi rasanya bro DH da ada ckp dalam entry sebelum ni..tapi x thu entry mana..lupa plak

            1. @mieran, Kalau 100 peserta dengan jumlah komen yang berlambak, memang pening kepala nak adili. Pastu setiap komen mesti 7 patah perkataan keatas.. hehe

      1. @mieran, Ha.. Mieran pun tergolong dalam bloggers hebat ni.. Jangan lupa terjah blog bro Mieran.. Blog saya pun jangan lupa juga terjah.. hehe

  2. Alhamdulillah, setelah bergigih mempromosi. Kedudukan masih belum stabil lagi ni.. Nak kena teruskan usaha mempromosi lagi..

    Teruskan usaha!! Semangat3x.. πŸ™‚
    .-= Wawwi´s last blog ..Laptop Acer Aspire Percuma =-.

        1. @Steward John,
          Ada sikit2x aja itu y sempat blogwalking dan kebanyakkan dari pelawat yang mai dari agen promoter2x.

          Agak buzy sedikit sekarang coz nak siapkan sistem melipatgandakan trafik dari aktiviti blogwalking.. Kuda yang bakal gagah berlari.. huhuhu

            1. @Steward John,

              Boleh3x.. πŸ™‚ Saya akan alert di Artikel terbaru saya sedikit masa lagi.

              Saya dalam proses siapkan jenis2x tema. baru ada 30. target 100 theme baru start introduce kat member2x blogger terdekat untuk ujikaji.

              HINT!

              Rupa bentuk ala-ala shoutbox ex: Shoutmix. πŸ™‚

            1. @mieran, Saya ada sistem blogwalking. sekali jalan 10 minit dah kat 50 blog.. hehehe πŸ˜€

            1. @mieran, Sangat dialu-alukan πŸ™‚ coz sistem ini just widget yang mana lagi ramai yang boleh blogwalking kat widget sendiri di blog, Lagi banyaklah punca trafik – Sistem ini menggunakan nilai mata (points). 1 kali blog dapat 1 mata. lagi banyak mata kelak boleh diguna cam2x lagi feature advance (selepas siap versi 1 ini)

    1. @munir ardi, ini antara hadiah-hadiah suprise untuk contest ini. Ada banyak hadiah-hadiah lain yang akan dimenangi peserta contest. Tersu bersama denaihati.

        1. @Bang Iwan, Semoga kita pun sentiasa sukses dengan blog kita. Ye la, dah menuntut ilmu dekat sini, mesti benda tu di implementasikan dekat blog kita pulak

            1. memang ramai lagi blogger dlm negara yang x join..xde masa la 2 kot.sbb kn contest ni berlangsung sepanjang tahun ni..huhu

      1. @denaihati, bro nk tnya,nanti keseluruhan ni pemenang tempat kedua dan ketiga bagi kedua dua kategori xde ke?hehe

          1. @Steward John, haha..yelah nk thu gak kn..erm rasa mcm da xde peluang nk jd juara dlm kedua2 kategori ni..no 2 atau 3 ada la kot peluang..haha

      1. @mieran, Banyak kejutan dari sini. kena sabar tunggu jer la.. Tapi jangan pula lupa baca entri2 dekat sini. Banyak jer ilmu yang boleh didapat.

          1. @Steward John, haha..kalau bergabung sah2 laptop bg kategori top commentor dpt kita..tp kena share la..ahhaa

  3. kalau bisa saya ajukan saran , sebaiknya jumlah komentar direset setiap bulan.
    karena kita akan susah mengejar yang sudah berjumlah ribuan.

            1. erm memang perasan pun..tp saja buat2 x nmpak..ingatkan bro DH tersalah ke..huhu..rupanya memang nk buat mcm 2

        1. @Bang Iwan, eh tak salah bang iwan bagi cadangan..cadangan bang iwan memang bagus gak..bagus utk DH dan juga peserta2

      1. @Bang Iwan, bagus juga idea bang iwan..kalau kita msuk blog ni dan tgok komen yang ribu2 rasa malas plak nk komen kn..ehhe

      1. kalau guna daily commentor rasa macam lebih bersemangat sikit..ye la, nnti masuk sini xdelah tgok komen dah sampai beribu-ribu..hehe

    1. @Bang Iwan, sejak pertengahan bulan lepas blog ini hanya menunjukkan jumlah komen setiap hari untuk memberi saingan yang lebih hebat kerana semua tidak tahu berapa jumlah sebenar komen mereka pada bulan tersebut.

          1. @mieran, Haha.. Bagi jer saingan. Tapi bagi kategori luar negara, Bang Iwan pulak tiada saingan. Anazkia dah lama tak datang ni.

            1. @Mieran, Yer betul tu bro. Tapi makin ramai dah peserta dari Indonesia turut serta dalam contest ni. Nampaknya dah ada saingan dari negara dia sendiri ni.. hehe

      1. @denaihati, memang bagus la buat daily commentor plak..nnti saingan untuk komen terbanyak makin sengit..dan sudah tentu makin ramai yang akan komen disini πŸ™‚

          1. @Steward John, ha 2 la..memmang kena selalu datang sini la pas ni..eh dya ke mana menghilang ek..lama x nmpak dia kt sini

        1. @Bang Iwan, bang iwan belum join lagi ke contest ni?ish ingatkan bang iwan dah join sbb bang iwan selalu gak komen kt sini

      1. bukan setakat menyesal je kalau x join tapi geram tgok orang lain dah berjaya..hehe..baik join sekarang..kn john

  4. wah, teman tersenarai lagi dalam top referral. tapi belum mencukupi untuk duduk di tangga teratas. nak buat macam mana yer. hehe, kena usaha lebih lagi ni. πŸ™‚
    .-= mohdisa´s last blog ..MASUM Cup 2010 =-.

            1. memang tak mustahil bro..tp kenapa bro DH tak guna yg aniltik kt nuffnang 2 ek?yg nuffnang 2 kita blg tgok referal utk bulanan gak..ada jumlah plak 2

        1. kedudukan top referal dan top referal akan diupdate.tnggu je bro DH update..skrg komen je banyak πŸ™‚

    1. @kulanz, xpe bro..kena usahakan lagi..yg bulan april bro masuk gak top referal kn?

    1. @anazkia, pak iwan dapat no berapa ek yang top commentor 2?x perasan la plak

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!