Top 10 Outgoing Links September 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, senarai top outgoing links September 2011 sangat berbeza daripada senarai top outgoing August. Kesemua blog yang tersenarai mempunyai PR2 dan ke atas antaranya tersenarai Malaysia Top 10 Blog Pagerank 4 -5. Sebahagian top outgoing links adalah melalui link yang diselitkan dalam entri dan sebahagian dari link yang ditinggalkan oleh Rakan Blogger di commentLuv.

Senarai Top 10 Outgoing Links (Kedudukan Ogos 2011)

  1. Kujie2.com (1)
  2. Benashaari.com (2)
  3. Melvister.com (baru)
  4. Ariffshah.com (10)
  5. Redmummy.com (baru)
  6. Tubelawak.blogspot.com (baru)
  7. Cikgudahlia.com (baru)
  8. Amanz.my (baru)
  9. Paultan.org (9)
  10. Lizarazak.com (baru)

Ingat tak dulu isu dalam enti “Guna Duit Dapat Trafik Cara Hina” yang hangat dibincangkan. Blog Denaihati memang banyak menggunakan insentif untuk mendapatkan trafik tetapi trafik itu bukan hanya untuk blog Denaihati sahaja. Setiap trafik yang masuk pasti akan keluar dan trafik yang keluar akan menghasilkan trafik kepada banyak blog Rakan Blogger yang lain.

Semakin banyak trafik yang masuk ke blog Denaihati maka semakin banyak trafik blog akan keluar dari blog Denaihati dan masuk ke blog Rakan Blogger yang setia dengan blog Denaihati. Nak merasa outgoing trafik dari blog Denaihati kenalah selalu-selalu tinggalkan komen bersama links di commentLuv.

---

  1. owh baru faham ape itu outgoing links!thanx untuk ilmu baru bro denaihati!:)
    Entri terbaru nik – Makanan dan kalori makananMy Profile

  2. commentluv ni mmg banyak membantu..
    Entri terbaru Mus – Simulator Kamera DSLRMy Profile

  3. huhu saya tak termasuk dalam senarai tu hehe… xpela baru lagi di denaihati :) bro try usha sidebar tu gerak2 sebab widget waktu solat la…
    Entri terbaru Muhamad Aizat Chik Suliman – Di Maxico : Piramid Bawah Tanah?My Profile

  4. Huh.ade blog lizarazak.com?huhuhu.thanks bro utk blog yg sgt berguna ni.weeee.xsia sia follow blog bro
    Entri terbaru Lizz – Semak Saman Trafik Secara SMS, Online dan EmailMy Profile

  5. salam..
    tahniah pada yang menyumbang
    blog saya entah ada ke idak..
    nak tahu juga..
    Entri terbaru zulkbo – Logik Tak Bawa Motor Sambil Dengar Telefon Bimbit?My Profile

  6. Huh! Mesti sabar beratur lagi…=) tahniah.
    Entri terbaru donha – Volkswagen Das Auto : Golf GTIMy Profile

  7. makin masyuk 10 blogger ni…walaupun dah mmg terkenal..hehe..
    Entri terbaru derus – New Zealand ke final Rugby World Cup 2011My Profile

  8. kalau nak turut serta kena pamerkan banner denaihati kat blog ke bro ilham?
    Entri terbaru Hisyam – Speaktoit Sehebat SiriMy Profile

  9. taniah kepada 10 blog dlm list^ ^
    Entri terbaru Budak Nakal – 10 Fakta Menarik Tentang Otak ManusiaMy Profile

  10. tahniah kpd 10 blog tu.
    Entri terbaru ekspresiruang – Transfer Cutting Board: Papan Potong Bahan Dapur Paling Praktikal!My Profile

  11. suma blog2 ni letak link denaihati kat blog diorang ke
    Entri terbaru naimulfirdaus – cerita lucah ustazah melayu bertudung cantikMy Profile

  12. wahh cayalah ade gak wakil blogspot hu3..ada harapan la gak blog ku nanti :)
    Entri terbaru areliff – Kalau Lelaki Kacak, Apa Reaksi Perempuan??My Profile

  13. Terbaik lagi… saya juga tak der lagi… tunggu giliran neh….kih3
    Entri terbaru yangbaik – Bagus ke bila berdiam diriMy Profile

  14. bila saya nk tersenarai dlm list tu nye

  15. saya takde? heheh..
    Entri terbaru arena84 – Baju Aku Mana Pah?? (Serius Lawak!)My Profile

Artikel pilihan...close