Tahajjud Cinta

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, membaca novel ini memang mengasyikkan dan yang best tu boleh mengerakkan minda untuk berfikir kreatif dengan berbagai imiginasi. Kan setiap suatu kejayaan bermula dengan imiginasi. Antara Novel yang pernah dibaca adalah Dzikir-dzikir CINTA, Dalam Mihrab CINTA, Di Atas Sajadah CINTA, CINTA Rona Kinanah, Ayat-ayat CINTA dan Ketika CINTA Bertasbih. Novel Tahajjud CINTA belum sempat nak baca lagi. Ha ha ha aku bukanlah mat jiwang sebab baca Novel CINTA je. Banyak novel gengre lain yang aku baca seperti Maryamah Karpov dan lain-lain.

Novel Tahajjud Cinta

Seperti Tahajjud CINTA semua novel CINTA yang aku baca bertemakan Islam yang digarap dengan baik sehingga menimbulkan keinsafan. Novel atau drama TV yang membawa tema Islam sebaiknya ditulis dan digarap oleh mereka yang mempunyai Ilmu agama yang tinggi supaya tiada fakta yang kurang tepat dipaparkan. Lihat sahaja pengaruh Nur Kasih yang mendapat sambutan jutaan penonton yang sudah pasti memberi pengaruh kepada sebahagian kecil penonton.

Pasti drama Tahajjud Cinta dengan lagunya penuh seni yang didendangkan oleh Datuk Siti Nurhaliza juga akan memberi kesan pada jiwa penonton yang mengikuti sehingga ada yang menentang kehadiran drama ini. Aku tidak mengikuti drama Tahajjud CINTA kerana terlalu banyak masa yang terbuang untuk follow banyak episod. Aku lebih suka membaca novel kerana perjalanan ceritanya lebih baik berbanding drama atau movie lihat sahaja perbezaan ketara antara Novel Ayat-ayat CINTA dan movie Ayat-ayat CINTA.

Kepada yang nak mengetahui sinopsis drama Tahajjud CINTA dan nak download drama Tahajjud Cinta sila ke blog in @ link yang sekarang berada top 10 Google search antara 900ribu link untuk keywords Tahajjud Cinta . Joom kita dengan lagu Tahajjud Cinta oleh Datuk Siti Nuzhaliza …
[ad#Yieldads]

---

  1. saya pun belum baca novel ni juga….mcm best jer…
    Entri terbaru Nana – Anjing Ditembak 40 kali Di Kepala Masih HidupMy Profile

  2. saya tak pernah baca novelnya, tapi suka lagunya….
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Yunani vs RusiaMy Profile

  3. Salam DH
    Wah saya termasuk salah satu fans siti nurhaliza, suaranya merdu sekali dan lagu2nya hmmm…indah betul untuk dinikmati
    Entri terbaru Mas Gie – Betwin188.com Agen Bola Terbaik Dukung Anti Rasisme EURO 2012My Profile

  4. saya juga suka mendengar lagu Tahajjud Cinta ni…

  5. Saya suka dengan lagunya : Tahajjud Cinta
    Entri terbaru Sams – SCTV DAPAT HAK SIAR LIGA CHAMPIONMy Profile

  6. Meski tak baca novelnya dan tak nonton dramanya, tapi dengan mendengarkan lagunya Tahajjud Cinta memang sangat dalam maknanya….
    Entri terbaru Dadan – Mutiara HaditsMy Profile

  7. aku blm bca novel dia tp nmpk gaya pd dramanya pasti best novel tahajjud cinta ni
    Entri terbaru Shack – COOP 1Malaysia Alternatif Kurangkan Beban RakyatMy Profile

  8. novel lebih berkesan di jiwa dibandingkan dgn drama/filem yg diadaptasi dr novel itu sendiri…dalam mihrab cinta memang best!
    Entri terbaru Lorna – Diana Amir..tawaran berlakon kurang, dekatkan diri pdNya..My Profile

  9. Salaaaaam ri NTB indonesia n prlu prsatuan sprti halnya qta smua ni,,,
    Acungkan tangan yg stju…….

  10. Sy tak baca pun novel tu…tp tgk bbrapa episod di tv…tak best la…sorry..mcm ada yg tak kena…kt FB siap ada grup bancah citer ni…
    Entri terbaru atieyy – Doa IstikharahMy Profile

  11. ceritanya memang layak dibaca
    Entri terbaru bloggerafif – Info Kontes SEO AdiraMy Profile

Artikel pilihan...close