Serverfreak peneraju hosting terbaik di Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, petang ni aku ambil masa selongkar email lama dan terjumpa email daripada Serverfreak yang membenarkan untuk upgrade WP 2.9 ke WordPress 3.0. Apalagi cepat-cepatlah aku ikut arahan dengan login ke cPanel dan klik button upgrade to version 3.0. Pada awal WordPress 3.0 dilancarkan aku dah minta khidmat nasihat daripada Serverfreak tetapi mereka tidak mengalakkan aku upgrade ketika itu.

Mudah sangat upgrade WP 3.0 dengan Serverfreak

Sebenarnya aku agak takut nak klik button Upgrade WP 3.0 di dashboard WordPress tu sebab akan keluar macam-macam button yang aku sendiri tak berapa pasti yang mana satu nak ditekan. Rupanya Serverfreak dah menyediakan fungsi khas yang perlu hanya login ke cPanel lansung ke Softaculous dan klik button upgrade dalam beberapa saat WP 2.9 sudah di upgrade ke WP 3.0….mudahnya. Dan yang paling best setelah aku upgrade  aku terus check kat Pingdom loading time juga improve 3 saat.

Klik banner Promosi Merdeka untuk explore kehebatan serverfreak

Banyak lagi kehebatan Severfreak yang masih belum aku explore dan gunakan fasilitinya. Serverfreak ni memang best terutama servicenya. Hari ini aku dapat email panjang lebar dari Serverfreak untuk maklumkan wajah baru website serverfreak, promosi Merdeka, contest Freakyfoyo, blog serverfreak dan twitter serverfreak(joom follow). Kepada yang masih pening mencari hosting terbaik bacalah komen dari teman-teman yang telah menggunakan Serverfreak di Senarai blog yang menggunakan hosting Serverfreak mungkin ianya boleh membantu. Serverfreak semakin jauh melangkah menjadi peneraju hosting terbaik di Malaysia, apa tunggu lagi jooom.

[ad#advertlets336]

Comments

  1. says

    serverfreak memang memuaskan hati setakat hari ni, sy dah beli 2 hosting dan 4 domain dgn diorang.. memang pantas & seronok la.. puas hati punya…

  2. says

    yup memang terbaeeek dari ladang

    saya mmg syorkan Serverfreak bukan sebab pakej murah sgt pun
    tapi customer service dia. Anything problem ko leh YM je SAM haha

    server down ke ada problem dia akan chek terus tak yah nak call2 hehe

Trackbacks