Pemenang My #toshibaultrabook contest

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, terima kasih kepada Toshiba yang sudi menaja Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic untuk pembaca blog Denaihati yang menyertai contest My #toshibaultrabook contest. Tujuan contest ini adalah untuk memeriahkan lagi Mark of Perfection – Toshiba Intel Ultrabook Challenge yang sedang berlansung hingga akhir April 2012.

Kepada yang belum baca entri-entri Denaihati untuk Toshiba Intel Challenge silakan dan jangan lupa klik semua button FB Like, Linkedin, Google + dan FB Share yang ada di entri tersebut kerana semuanya diambil kira dalam penilaian akhir :

1. Toshiba Portege Z830 Ultrabook Challenge mendebarkan

2. Toshiba Portege Z830 Ultrabook mimpi jadi kenyataan

3. Mark of Perfection – Toshiba Intel Ultrabook Challenge

4. Toshiba Intel Ultrabook Challenge dedahkan identiti Denaihati

5. Coming soon

Kepada lebih daripada 15 Rakan Blogger yang menyertai My #toshibaultrabook contest jutaan terima kasih. Kesungguhan peserta mencari bahan untuk menyertai contest ini sangat menyentuh hati kerana ini membuktikan masih ramai insan yang kreatif dan bersungguh melaksanakan tugasan yang diberi. Kesungguhan dan kreativiti adalah antara resipi penting untuk berjaya dalam kehidupan.

Semua entri hebat tetapi Toshiba hanya menaja sepasang hadiah Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic dan Rakan Blogger yang berjaya membawa pulang

Toshiba Compact In-Ear Earphones EMI with Mic

adalah

ZAHZMI.NET

Mungkin ramai yang tidak terfikir apa yang Zahzmi fikirkan iaitu My #toshibaultrabook wakes up faster than 2 consecutive human’s eyes blink. Ketika entri ini ditulis link Zahmi berada no 5 di search Google.com.my untuk keywords My Toshibaultrabook Contest.

Kepada Zahzmi sila tinggalkan nama penuh, email dan hp no di saya[at] denaihati.com untuk kami hubungi setelah mendapat hadiah daripada penaja Toshiba.

The Toshiba Portégé Z830 UltrabookTM Inspired by Intel is the world’s lightest 13” UltrabookTM with the most complete set of ports. This post is brought to you by Toshiba and Intel. Join the conversation on the Toshiba Portégé Z830 Ultrabook, Inspired by Intel at www.facebook.com/ToshibaNotebookPC.


Spread the love

182 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran