Pemenang MML Tile Makeover memang berbaloi

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, berakhir sudah contest MML Tile Makeover yang menjadi sebutan seluruh Rakyat Malaysia. Ramai sungguh yang menyertai MML Tile Makeover kerana peluang sebegini hanya datang sekali sekala dengan hadiah yang memang berbaloi-baloi. Berbagai foto penyertaan dengan berbagai kerosakan jubin menyertai contest sehingga pening yang mana satu nak disokong.

Penantian peserta contest MML Tile Makeover dengan penuh debaran sampai kepenghujung apabila penganjur mengumumkan pemenang berdasarkan katogeri yang telah ditetapkan.

Untuk katogeri Porch Makeover dimenangi oleh Chin Siew Ghaik dengan tajuk “In the midst of danger to the residents“.

Pemenang Porch MML Tile Makeover

Untuk katogeri Bathroom Makeover dimenangi oleh Loh Chia Hor dengan tajuk “Please help to end the Cat-astrophy!”.

Pemenang Bathroom MML Tile Makeover

Untuk katogeri Living Room Makeover dimenangi oleh Suria Anilah Wan Abdullah dengan tajuk “My ugly hall“.

Pemenang Living Room MML Tile Makeover

Tahniah kepada semua pemenang memang berbaloi dapat hadiah sehebat ini dengan nilai ribuan ringgit daripada Malaysian Mosaics Berhad. Kepada yang tidak berjaya jangan putus asa tunggu peluang yang akan datang. Kesian juga musuh ketat aku Mr XXXXX hasrat nak masuk contest MML Tile Makeover tapi kena reject sebab tak ikut syarat. Bro jangan putus asa tunggu tahun depan mana tahun MML nak anjurkan lagi MML Tile Makeover 2013 sebab sambutan untuk contest kali pertama ini memang hebat.

---

  1. tahniah lah kepada sesiapa yang menang….

  2. Wah mantap tuh
    selamat MMLnya dapet sama om Tile Makeover
    sukses terus

  3. kontes yang luar biasa memang sangat diminati tentunya
    Entri terbaru smp3lembang – Prediksi Juara dan Top Skor Sepakbola Olimpiade 2012 LondonMy Profile

  4. Tahniah kepada pemenang, menang beribu-ribu ringgit memang berbaloi
    Entri terbaru halif – Teknologi semakin canggih, manusia makin menyendiriMy Profile

  5. Bila lagi contest camni akan diadakan ye??
    Macam best la pulak..
    Entri terbaru Webberita – Bonus Kakitangan Awam – Setengah Bulan GajiMy Profile

  6. Bila lagi contest camni akan diadakan ye??
    Macam best la pulak..

    http://webberita.com/bonus-kakitangan-awam-setengah-bulan-gaji.html
    Entri terbaru Webberita – Bonus Kakitangan Awam – Setengah Bulan GajiMy Profile

  7. Harap-2 ada untuk tahun hadapan, boleh join wahahaha..
    Entri terbaru Blog Asyraf – Wordless Wednesday #2 : Anda Bertanya UAI JawabMy Profile

  8. Yang tak berjaya tu, cuba lagi nanti..
    Entri terbaru Blog Asyraf – Wordless Wednesday #2 : Anda Bertanya UAI JawabMy Profile

  9. Tahniah buat semua pemenang..
    Entri terbaru Blog Asyraf – Wordless Wednesday #2 : Anda Bertanya UAI JawabMy Profile

  10. tahniah la buat sume para pemenang!!!
    Entri terbaru arelan – WoRDLess WeDNeSDaYMy Profile

  11. pemenang memang layak menang. berbaloi2 menang contest ni.
    Entri terbaru Sya Isya – EBOOK PAKEJ RUJUKAN LENGKAP SOALAN PEPERIKSAAN AKAUNTAN W41 SPA – TIPSMy Profile

  12. Mr XXX tu macam salah je link dai
    Entri terbaru ariff – Kedai Kain Rakyat 1MalaysiaMy Profile

  13. Rezeki Ramadhan yang sangat istimewa, tahniah!
    Entri terbaru Dadan – Pesantren Ramadhan Membentuk Karakter SiswaMy Profile

  14. sukses selalu buat pemenang..
    Entri terbaru agen herbalife – Agen Herbalife AcehMy Profile

  15. selamat kepada para pemenang…
    Entri terbaru ade sunandar – Agen Herbalife BandungMy Profile

Trackbacks