Kuiz kedua cabaran iPhone 5s

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, mohon jutaan maaf kepada semua peserta Cabaran iPhone 5s di atas kelewatan post entri untuk kuiz kedua cabaran iPhone 5s. Team Denaihati Network memang tengah sibuk dengan persiapan “Seminar Buat Duit Affiliate dengan blog” anjuran bersama Kumpulan Media Karangkraf, Jopana.my, Amariman.com dan Sinar Harian.

Peserta cabaran iPhone 5s sudah mendaftar ke? Kalau belum mesti daftar dan ketepikan semua alasan yang membelenggu fikiran kerana ini adalah peluang terbaik untuk anda berubah. Selain perkongsian panel-panel yang sudah berjaya buat duit online paling termahal adalah perkongsian pengalaman 38 tahun Dato Husamuddin, Pengerusi/CEO Kumpulan Media Karangkraf membina empayar perniagaan. Rugi sangatlah kalau tak datang.

gambar beza iphone 6 dan iphone 6 plus
Nak iPhone 6 jom daftar Seminar Buat Duit Affiliate.

Untuk pengatahuan peserta hanya 16 peserta sahaja yang menjawab betul soalan kuiz pertama dan 12 peserta tidak lansung menjawab soalan tersebut. Berikut adalah jawapan :

1. Namakan nama negeri yang disebut dalam tafsir di atas : Anthokia atau Antakya

2. Berikan tajuk entri yang menyebut nama negeri tersebut : Tarsus Kota Purba Menarik di Turki atau Bertemu Nabi Khidir di Bursa Turki.

3. Berikan tajuk entri ashabul khafi yang lain yang pernah Denaihati ziarahi selain daripada yang disebut dalam entri soalan no 2 : Dari Baitulmuqaddis singgah di Tasik Tiberia dan Ashabul Khafi.

Berikut adalah pemenang mengikut ketepatan dan kecepatan jawapan :

  1. Rosni Emilinda Mat Yamin (RM100)
  2. Mama Izz Zara (RM100)
  3. Uprofits (RM100)
  4. Azhafizah (RM100)
  5. Cikgu Naman (RM100)
  6. Onlajer (RM50)
  7. Rarazack (RM50)
  8. Zazazehra (RM50)
  9. Blurr4evablurr (RM50)
  10. Wawaabdulhadi (RM50)

Tahniah kepada semua pemenang jadi jangan sangka yang lambat jawab tidak menang dan yang cepat jawab menang. Terima kasih juga kepada Pendekar Berkuda kerana sudi memeriahkan kuiz yang pasti ada ilmu disebaliknya kepada yang membaca penulisan-penulisan tersebut.

Borang jawapan Kuiz Kedua

Senaraikan 5 entri yang mempunyai SEBARAN ARTIKEL yang paling banyak mengikut ranking.

perkongsian sosial media terbanyak
Contoh jumlah sebaran artikel di salah satu entri.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Syarat Cabaran Kuiz iPhone 5s

Untuk menjawab peserta perlu menggunakan username yang sama dengan nama domain blog yang menyertai cabaran iPhone 5s. Pemenang dikira daripada siapa yang paling cepat menjawab dengan betul. Sistem akan merekodkan masa jawapan dikirimkan. Peserta hanya boleh menjawab sekali sahaja. Kepada peserta yang semuanya memang baik hati sila JANGAN kongsi jawapan dengan rakan-rakan anda kerana usaha itu adalah tangga kejayaan. Setiap saat beza waktu menjawap soalan sangat berharga. Kuiz kedua ini akan ditutup pada 11.59 pm, 30 November 2014.

1,730 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!