Jailbreak iPhone 4 siapa expert

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semalam aku berkesempatan bertemu dengan sifu iPhone yang memperkenalkan aku ke dunia iPhone. Tapi jangan marah aku mendahului sifu melangkah ke era iPhone 4. Sifu tak boleh tahan bila tengok anak murid dah mendahuli sifu. 2 minggu lepas Ustaz Rahim tukar iPhone 3GS nya ke iPhone 4.

Sifu aku ni bukan sebarangan sifu iPhone. Dia dah berjaya buat jailbreak untuk install semua plugin iPhone secara percuma. Aku memang tak mahir bab-bab jailbreak iPhone 4 ni. Tapi tak apa sifu dah janji nak tolong aku jadi tak perlulah lagi aku risau nak keluarkan dollar untuk install plugin iPhone yang best.

Ada ke teman-teman lain yang juga expert jailbreaking iPhone 4 ni?

Teman-teman yang expert @cyberflyx @dfadzly @rahimnasir (boleh dihubungi melalui twitter).

Joom jailbreak iPhone 4 @ http://majalah9.com/tutorial-jailbreak-iphone-4-4-1/

[ad#advertlets336]

---

  1. Nk juga cari pakar jailbreak ni.
    ajar aku JB iphone3GS .
    Keluarkn semua full potentiol iphone. bluetooth , theme , sms ringtone dn mcm2 gi

  2. wow~ mmg expert je yg boleh jailbreak nih.. hehe…
    Entri terbaru Pisyek – WebCamp 1001 – MindValleyMy Profile

  3. wah, bro denaihati pun pakai iPhone rupanya. teringin juga nak pakai iPhone, tapi tak kemampuan lagi. hehe
    Entri terbaru Mohd Isa – Tips Mudah Meningkatkan Alexa RankingMy Profile

Trackbacks

  1. [...] jailbreak iPhone 4 idea itu terus berkembang setelah aku buat special entri bertajuk “Jailbreak iPhone 4 siapa expert“. Entri ini telah mendapat respond daripada beberapa teman twitter iaitu @cyberfly @wanamwi [...]

  2. Jailbreak iPhone 4 siapa expert | Denaihati…

    Sifu aku ni bukan sebarangan sifu iPhone. Dia dah berjaya buat jailbreak untuk install semua plugin iPhone secara percuma. Aku memang tak mahir bab-bab jailbreak iPhone 4 ni. Tapi tak apa sifu dah janji nak tolong aku jadi tak perlulah lagi aku risau n…

  3. [...] This post was mentioned on Twitter by Denaihati and wanamwi, Merpati Putih. Merpati Putih said: Jailbreak iPhone 4 siapa expert http://bit.ly/cOuZd4 (via @denaihati) [...]

Artikel pilihan...close