Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Duit Raya Aidilfitri 2014

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, jutaan terima kasih kepada semua yang ikut serta ketiga-tiga Cabaran Duit Raya 2014. Paling seronok tengok carta penulis komen sentiasa sahaja berubah. Yang tak bestnya tidak ramai yang bersungguh-sungguh menyahut cabaran kedua iaitu memberi trafik terbanyak bukan tak mampu tetapi mungkin kurang keyakinan walaupun hadiah yang disediakan memang lumayan. Daripada statistik tidak ada yang layak untuk menang hadiah untuk cabaran ke dua.

trafik blog Denaihati Julai 2014

Untuk cabaran review entri Denaihati tedapat beberapa entri yang terpaksa ditolak kerana tidak mengikut syarat yang ditetapkan. Aku kurang berpuashati untuk cabaran review sebab tidak banyak entri yang memilih entri yang berkualiti untuk diulaskan kembali tetapi mungkin peserta kurang faham. Majoriti menulis kembali review Cabaran Duit Raya 2014.

Senarai Pemenang Cabaran Duit Raya 2014

  1. Muhammad Faridzuan Majid : RM500
  2. Syuhada salleh : RM500
  3. UpProfits : RM500
  4. Farzli – RM500
  5. Afiqah – RM400
  6. Fadzi Razak – RM400
  7. Hero Borneo – RM200
  8. Zuan – RM100
  9. JMR – RM100
  10. Fiqanszsecrets.blogspot.com – RM100
  11. Adna2029.blogspot.com – RM100
  12. Dawaihati.com – RM100
  13. Namiacinta.com - RM100
  14. Sensasi2020.com – RM100
  15. Realiticikpin.blogspot.com – RM100
  16. 1000-freedownload.blogspot.com - RM100
  17. Amirnawawi.com – RM100
  18. Normj1001.blogspot.com - RM100
  19. Nikkhazami.blogspot.com - RM100
  20. Ajumohit.com – RM100
  21. Aniqbukhary.blogspot.com – RM100

Keputusam Cabaran satu dan tiga telah diumumkan di Fanpage Denaihati Network dan sebahagian peserta sudah pun mendapat duit raya. Terima kasih juga kepada pemenang yang telah menyumbangkan duit raya mereka kepada Tabung Gaza. Jutaan terima kasih kepada penaja Asamboi.my news portal kerana sudi menaja duit raya 2014.

Taniah kepada yang bersungguh-sungguh dan telah berjaya mendapat duit raya. Kepada yang tidak berjaya teruskan usaha kerana tiada kejayaan tanpa usaha yang bersungguh-sungguh. Kepada yang rajin penulis komen teruskan menulis komen yang berkualiti manalah tahu akhir tahun 2014 ada hadiah special untuk yang rajin tu.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. ertuah rasanya dapat jadi salah seorang yang dpt duit raya dari DH tempoh hari
    Entri terbaru nikkhazami – (Sinopsis) Bila Hati Berbicara di Tv3My Profile

Trackbacks

  1. […] tengok blog-blog popular yang lain macam Denaihati,AhmadFaizal dan PondokKecil.Diorang punya rajin update blog sampai 20 post satu hari (ha ha ha yang […]

  2. […] More on: Denaihati l Hidupkan Untuk Memberi […]

Artikel pilihan...close