Duit Raya Aidilfitri 2014

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, jutaan terima kasih kepada semua yang ikut serta ketiga-tiga Cabaran Duit Raya 2014. Paling seronok tengok carta penulis komen sentiasa sahaja berubah. Yang tak bestnya tidak ramai yang bersungguh-sungguh menyahut cabaran kedua iaitu memberi trafik terbanyak bukan tak mampu tetapi mungkin kurang keyakinan walaupun hadiah yang disediakan memang lumayan. Daripada statistik tidak ada yang layak untuk menang hadiah untuk cabaran ke dua.

trafik blog Denaihati Julai 2014

Untuk cabaran review entri Denaihati tedapat beberapa entri yang terpaksa ditolak kerana tidak mengikut syarat yang ditetapkan. Aku kurang berpuashati untuk cabaran review sebab tidak banyak entri yang memilih entri yang berkualiti untuk diulaskan kembali tetapi mungkin peserta kurang faham. Majoriti menulis kembali review Cabaran Duit Raya 2014.

Senarai Pemenang Cabaran Duit Raya 2014

  1. Muhammad Faridzuan Majid : RM500
  2. Syuhada salleh : RM500
  3. UpProfits : RM500
  4. Farzli – RM500
  5. Afiqah – RM400
  6. Fadzi Razak – RM400
  7. Hero Borneo – RM200
  8. Zuan – RM100
  9. JMR – RM100
  10. Fiqanszsecrets.blogspot.com – RM100
  11. Adna2029.blogspot.com – RM100
  12. Dawaihati.com – RM100
  13. Namiacinta.com - RM100
  14. Sensasi2020.com – RM100
  15. Realiticikpin.blogspot.com – RM100
  16. 1000-freedownload.blogspot.com - RM100
  17. Amirnawawi.com – RM100
  18. Normj1001.blogspot.com - RM100
  19. Nikkhazami.blogspot.com - RM100
  20. Ajumohit.com – RM100
  21. Aniqbukhary.blogspot.com – RM100

Keputusam Cabaran satu dan tiga telah diumumkan di Fanpage Denaihati Network dan sebahagian peserta sudah pun mendapat duit raya. Terima kasih juga kepada pemenang yang telah menyumbangkan duit raya mereka kepada Tabung Gaza. Jutaan terima kasih kepada penaja Asamboi.my news portal kerana sudi menaja duit raya 2014.

Taniah kepada yang bersungguh-sungguh dan telah berjaya mendapat duit raya. Kepada yang tidak berjaya teruskan usaha kerana tiada kejayaan tanpa usaha yang bersungguh-sungguh. Kepada yang rajin penulis komen teruskan menulis komen yang berkualiti manalah tahu akhir tahun 2014 ada hadiah special untuk yang rajin tu.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. Ya Allah, rindu balik dengan kejayaan menjadi pemenang untuk contest raya ini.
    Entri terbaru Lekors – Apabila Aku Masuk Berita HarianMy Profile

  2. alangkah indah lepas ni name aku terpapar untuk menang hadiah di denaihati..impian jugak tu
    Entri terbaru hpmurah2u – Full Specs of ZTE Grand XmaxMy Profile

  3. kan best dapat join Cabaran Duit Raya 2014 ni..terlepas peluang..takpe..apa-apa contest dari denaihati mesti join lepas ni

  4. Cabaran Duit Raya 2014 tidak dapat sertai sebab balik kampung halamam. biasalah kalau balik kampung memang lama lebih lagi kampung sendiri
    Entri terbaru cahayacinta – CPUV Campaigns Nuffnang 21/2014_ Sime Darby LPGA 2014My Profile

  5. seramai 21 peserta berjaya ke pringkat ini tahnaiahlah sebab jumlah amaun yang terima boleh tahan banyak juga
    Entri terbaru cahayacinta – Cara Membuat Jubah Princess Cut Polka Dotku Renungan Matanya TajamMy Profile

  6. Dh taknak bagi duit raya ke sempena raya haji ni? kalau bagi kan best
    Entri terbaru nikkhazami – iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  7. lepas ni kalau ada contest dari denaihati aku tidak akan lepaskannya..pasti akan join insyaallah…usaha dan usaha
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  8. bila cakap pasal raya..ahad ni dah raya haji dah..hehehe..Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua pengkomen
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  9. eh eh.. zam terlepas contest ni.. masyuk tuuu… errrr raya haji ni, tak nak buat contest duit raya macam ni ke? hehe
    Entri terbaru Zamani 84 – Terkejut Anak Murid Gunting Rambutnya SendiriMy Profile

  10. Aidilfitri dah lama berlalu..minggu depan kita dah sambut hari raya aidiladha pulak…raya haji dapat duit raya tak..hehe
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  11. tahniah kepada pemenang.memang rezeki anda…teringat masa sekolah dapat duit raya lagi..ni dah besar…ada anak..giliran kita pulak memberi..
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  12. Alhamdulillah… tahniah kepada pemenang rezeki aidilfitri… rezeki jangan ditolak musuh jangan di cari tak gitu…
    Entri terbaru Putributterfly Punyablog – Balik Kampung: Kenduri Kesyukuran Penerbit Novel Karya SeniMy Profile

  13. Tak sempat nak ikut cabaran duit raya ni. Tahun depan jika ada lagi aku akan ambil semua peluang untuk join semua cabaran dan kontest yg dianjurakn oleh denaihati.
    Entri terbaru Wira Merah – 3 Cara Meningkatkan Ranking Alexa BerkesanMy Profile

Trackbacks

  1. […] tengok blog-blog popular yang lain macam Denaihati,AhmadFaizal dan PondokKecil.Diorang punya rajin update blog sampai 20 post satu hari (ha ha ha yang […]

  2. […] More on: Denaihati l Hidupkan Untuk Memberi […]

Artikel pilihan...close