10Malaysia Top Link dan Commentator Ogos @Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia,  Ramadhan kian sampai kepenghujung dan contest SEO “Hidup Seorang Blogger” juga akan tamat pada 11.59pm 6/9/2010. Aku ucapkan terima kasih kepada 97 blogger yang dah berani ikut serta contest “Hidup Untuk Memberi” yang menyediakan 2 hadiah utama Notebook Acer Aspire One, 70 peserta contest Hidup Seorang Blogger tetapi hanya 3/4 sahaja yang layak kerana terbitkan kedua-dua entri wajib dan semua yang ikut contest #Merdeka53. Aku tertarik dengan review kenapa mesti join contest SEO bukan sekadar mengejar hadiah @ Dapat apa join contest SEO.

Acer Aspire One

Berikut ada 10Malaysia top link referrer Ogos 2010 mengikut Google Analytics (dah guna ke kalau belum joom guna memang best) dan hadiah untuk top 3. Nampak banyak perubahan bulan ni dan just nak bagi tau peluang masih terbuka untuk semua.

1. ibuntu.co.cc – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. wawwi.com – RM30

3. Yanmieonline.com – RM20

4. amriawan.blogspot.com

5. Stewardjohn.com

6. Hanspunyablog.blogspot.com

7. Azuanrazi.com

8. Smp3lembang

9. Blog.Mohdisa.com

10.  Benashaari.com

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Berikut ada 10Malaysia top commentator Ogos 2010  dan hadiah untuk top 3. Ranking 2,3 dan 4 adalah teman blogger kita dari Indonesia..mantap tu kan.

1. Steward John – RM50 + Iklan banner 125×125 sebulan di Denaihati

2. Bang Iwan – RM30

3. Smp3lembang – RM20

4. Fais

5. Mieran

6. Suzierahman

7. Ray ban

8. Maliq

9. Tpinky

10.X-po

(p/s : Joom ramai-ramai kita terjah blog yang tersenarai di atas)

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia dan Kulanzsalleh.com (masih ada beberapa lagi dalam perbincangan). Bulan ini aku akan umumkan hadiah penuh untuk contest Hidup Untuk Memberi. Terima kasih juga kepada semua yang sudi singgah dan tidak tersenarai di atas juga kepada semua silent readers. You all memang the best lah.

[ad#Mangga 300]

250 Comments

            1. “itulah yang paling utama disamping hadiahnya bro…”

              Kalau itu rasanya tak dapat dipertikaikan lagi.. kalau tak, mana la kita ikut serta dalam contest kan.

  1. Pingback: Happy Eid Fitr

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!